Noile sisteme de sertare Moovit MX de la Hafele, pentru mobilier functional, modern si flexibil

Noile sisteme de sertare Moovit MX de la Hafele, pentru mobilier functional, modern si flexibil

Hafele Romania, lider in domeniul productiei si comercializarii de accesorii, feronerie pentru mobilier si sisteme electronice de control al accesului, continua sa inoveze in industrie si deschide o multitudine de posibilitati de proiectare a pieselor de mobilier, cu noile sisteme de sertare Moovit MX. Cu un design atemporal si caracteristici imbunatatite, inovatia Hafele asigura eficienta sporita in instalare, cat si usurinta in utilizare.

In plus, compania lanseaza o campanie promotionala prin care ofera producatorilor de mobila, care aleg sa integreze noile solutii Moovit MX in proiectele lor, o varietate de bonusuri personalizate.

„Suntem bucurosi ca putem oferi consumatorilor un produs inteligent care transforma orice mobilier intr-unul functional, modern si flexibil in utilizare. Inovatia Moovit MX integreaza filosofia Hafele despre simplitate si usurinta, fiind o solutie ce satisface cerintele actuale ale industriei. Sistemul de sertare Moovit MX se remarca printr-un design minimalist si caracteristici actualizate, ce ii asigura integrarea cu usurinta intr-o gama larga de aplicatii rezidentiale si comerciale. in plus, prin campania noastra promotionala dorim sa facem cunoscute avantajele noilor produse si sa oferim producatorilor de mobilier, bonusuri si premii pentru afacerile lor”, explica Rodica Popescu, Managing Director Hafele Romania.

Noua generatie de sertare Moovit MX se remarca prin instalarea rapida si convenabila, ce nu necesita utilizarea uneltelor speciale, dar mai ales prin puterea de sustinere si pastrarea esteticii pieselor de mobilier. Datorita laturilor verticale interioare, corpurile de mobila pot beneficia de mai mult spatiu de stocare, de o montare usoara a sistemelor, cat si de posibilitatea ajustarilor finale pe partea frontala a sertarelor instalate, chiar si atunci cand detin continut sau sunt pozitionate in spatii restranse. Astfel, se asigura o productie eficienta de mobilier, prin intermediul suportului universal al sistemului pozitionat lateral, ce permite instalarea panourilor de lemn sau otel cu usurinta.

Disponibile in cinci variante de culori alb, gri, argintiu, antracit metalic si maro-bronz metalic, noile sertare sunt ideale atat pentru mobilerul cu uz casnic, cat si pentru cel destinat birourilor, laboratoarelor sau spatiilor comerciale. Cu o inaltime standard a sertarului de 92mm si o adancime de la 270mm, pana la 650mm, la care se poate adauga optional unul sau mai multe seturi lonjeron, Moovit MX poate suporta o greutate de 35 pana la 70kg. Avand in componenta noile glisiere, amortizoare cu piston pe ulei, sistemele de sertare Moovit MX ofera o manevrare silentioasa si automata, ceea ce ii asigura utilizatorului o interactiune facila, dar si un mobilier calitativ si durabil. De asemenea, pentru a configura sistemele de sertare Moovit MX, Hafele ofera o gama larga de accesorii si module pentru organizarea interiorului. Printre acestea se numara divederele, compartimentarile si suporturile pentru tacamuri, separatoarele perforate, cat si panourile laterale pentru cresterea inaltimii sertarelor. Acestea din urma asigura un aspect elegant, cat si o stabilitate a fronturilor sertarelor inalte.

Producatorii de mobilier, care doresc sa integreze sistemele de sertare Moovit MX in propriile proiecte, vor fi recompensati cu accesorii si premii pentru afacerea si clientii lor. Campania promotionala „Alege sertarul tau Moovit MX si Hafele iti ofera un bonus personalizat” se desfasoara in perioada 15.09 – 14.12.2018, iar pentru achizitia a 6, 12 sau 24 de sertare Moovit MX producatorii sunt recompensati cu bonusuri variate. Printre premii se numara oragnizatoare Linea, divedere, cat si unelte marca Hafele. Mai multe detalii sunt disponibile pe blog-ul Hafele Romania: http://hafeleromaniablog.ro/2018/09/18/alege-moovit-mx-si-hafele-ofera-un-bonus-personalizat/

Despre Hafele

Hafele este o companie internationala, condusa de membrii celei de-a treia generatii a familiilor Hafele si Thierer, cu sediul in Nagold, Germania. A fost fondata in 1923, iar in prezent serveste industriei accesoriilor pentru mobila, feroneriei arhitecturale si a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clientii sai se numara cei din industria mobilei, producatorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecti si designeri din peste 150 de tari din intreaga lume. Hafele dezvolta si produce accesorii de feronerie si sisteme electronice de control al accesului in 6 fabrici in Germania si Ungaria. in exercitiul financiar 2015, Grupul Hafele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, avand peste 7.100 de angajati in 37 de filiale, si numeroase reprezentante in intreaga lume.

Hafele Romania este una din cele 37 de subsidiare ale Hafele GmbH & Co KG Germania. Infiintata in octombrie 2009, cu sediul in Timisoara si un punct de lucru in Bucuresti, vine in intampinarea producatorilor de mobila, revanzatorilor de feronerie si accesorii pentru mobila, designerilor si arhitectilor prin solutiile si produsele inovatoare.