Alukonigstahl Romania anunta deschiderea unui magazin online cu accesorii pentru ferestre si usi

Alukonigstahl Romania anunta deschiderea unui magazin online cu accesorii pentru ferestre si usi

Alukonigstahl Romania, lider pe piata sistemelor din aluminiu, PVC si otel, anunta deschiderea unui magazin online cu zeci de piese de schimb pentru fereste si usi, dar si materiale de montaj, dedicat partenerilor. Astfel, compania reuseste sa imbine calitatea produselor cu accesul facil al clientilor la informatiile necesare, dar si la comandarea acestora, prin intermediul shop-ului online https://www.aksmagazin.ro/.

„Suntem o companie care tine pasul cu dezvoltarile tehnologice si care este atenta la cerintele clientilor nostri, iar acest shop online este completarea fireasca la serviciile oferite pana in prezent. Magazinul online www.aksmagazin.ro va distribui accesorii pentru ferestre si usi, scule si materiale pentru tamplarie si pereti cortina si va oferi partenerilor nostri servicii complete, comode si de calitate”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukonigstahl Romania si Republica Moldova.

Momentan, magazinul online are in stoc 70 de tipuri de produse complementare precum amortizoare pentru ferestre si usi, glafuri, materiale de montaj si pentru intretinere. Pentru a preveni aparitia situatiilor unor montaje defectuoase, magazinul online Alukonigstahl Romania se adreseaza doar catre segmentul de business, in principal firmelor de reparatii.

Livrarile produselor se fac la nivel national, prin servicii de curierat, iar plata acestora se efectueaza in numerar, prin ramburs, la primirea coletului. De asemenea, monitorizarea comenzilor si accesul la istoricul acestora, dar si alte optiuni, cum ar fi administrarea adreselor de livrare si de facturare, pot fi accesate de titularii de cont in sectiunea „Panou de control”.

Mai mult, prin intermediul magazinului online, clientilor le sunt furnizate informatii cu privire la cele mai intalnite nelamuriri, pentru a le clarifica, prin accesarea sectiunii de „intrebari frecvente”, iar un suport tehnic este mereu disponibil.

Despre Alukonigstahl Romania

infiintata in 1864, Alukonigstahl GmbH este o companie de familie dezvoltata de-a lungul a cinci generatii, iar in prezent acopera 17 tari Sud-Est europene, cu o cifra de afaceri de peste 300 milioane de euro (in 2014).

Din 1995, s-a infiintat filiala din Romania, cu sediul si depozitul central in Bucuresti si un birou tehnico-comercial in Cluj. Alukonigstahl asigura partenerilor sai locali o gama larga de produse si servicii: sisteme de profile Schüco din PVC si aluminiu pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; sisteme de profile din otel Jansen pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; documentatie tehnica completa pentru producerea tamplariei; consultanta pentru alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic si financiar pentru un proiect.

Avand peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 23 de ani au fost realizate peste 5.000 de proiecte, si constructii reprezentative.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro