(P) NOU! Servicii de Ortodontie la Clinica Stomatologica DR. GRIGORIU® Bacau

(P) NOU! Servicii de Ortodontie la Clinica Stomatologica DR. GRIGORIU® Bacau

Vrei un zambet perfect? Dintii tai nu sunt aliniati? Nu te simti bine cand mesteci? Atunci e necesar sa  mergi la un control ortodontic profesional, la Clinica Stomatologica DR. GRIGORIU® din Bacau. Aici vei gasi o echipa profesionista, formata din medici stomatologi cu experienta internationala, tehnicieni dentari si asistenti medicali, care te vor ajuta sa obtii un zambet perfect.

Ortodontia este ramura stomatologiei care se ocupa cu corectarea anomaliilor dento-maxilare: inghesuiri si ocluzii incorecte, masticatie deficitara, lipsa alinierii dintilor, incongruenta celor doua arcade dentare.

Cele mai cunoscute sunt aparatele dentare vestibulare formate din bracketuri metalice, ceramice sau de safir si aparatele dentare linguale, invizibile.  Aparatele dentare vestibulare sunt mai accesibile ca pret, dar necesita o atentie suplimentara la igienizare, deoarece intre bracketuri pot ramane resturi de mancare. Aparatele dentare linguale, invizibile sunt mai costisitoare si pot fi mai incomode in timpul vorbirii si a masticatiei. Aparatul dentar invizibil, Invisalign, este reprezentat de o serie de gutiere aproape invizibile  si are avantajul ca nu este purtat in timpul mesei, ceea ce permite o igienizare dentara foarte buna, dar este mai costisitor.

La Clinica Stomatologica DR. GRIGORIU® din Bacau vom lua impreuna cea mai buna alegere pentru tine,  dupa stabilirea diagnosticului si a celui mai potrivit plan de tratament.

Progresul tehnologic ne permite astazi sa corectam eficient, fara durere, anomaliile dento-maxilare, indiferent de varsta pacientului.

De ce sa alegi Clinica Stomatologica DR. GRIGORIU® din Bacau?

  • Beneficiezi de o GARANTIE de 10 ani la lucrarile protetice fixe si mobile!
  • Iti oferim posibilitatea de plati in rate, prin BRD, aparatele ortodontice, lucrarile protetice sau implanturile dentare.
  • Cu o mare experienta in domeniu, cabinetul doctorului Grigoriu Radu, fondat in 1992, a fost primul cabinet medical privat din Moldova. Clinica DR. GRIGORIU® este prima clinica din Bacau specializata pe protetica dentara si implanturi dentare si singura clinica din Moldova partenera Medicover.
  • Lucrarile dentare si tratamentele stomatologice exceleaza atat prin estetica, cat si prin functionalitate. Echipa noastra de dentisti de top, cu experienta internationala, este atenta la cele mai mici detalii pentru ca tu sa fii 100% multumit.

Date de contact:

Adresa: Str. Banca Nationala nr. 17, Bacau.

Programari: 0726.20.2000

Pentru mai multe informatii accesati paginile web:

Ortodontie

Ortodontie