(P) O noua locatie pentru magazinul OPTIblu Constanta!

(P) O noua locatie pentru magazinul OPTIblu Constanta!

OPTIblu inaugureaza noul magazin de optica din Constanta, in incinta centrului comercial City Park Mall, situat pe Bulevardul Alexandru Lapusneanu, nr 116C.

In noua locatie, ca si in toate magazinele retelei OPTIblu, veti gasi o atmosfera placuta, la care contribuie toate elementele implicate, de la dispunerea in raft a produselor si decoratiunile interioare, pana la atitudinea consultantilor in vanzari si profesionalismul medicilor oftalmologi.

Situat la parterul centrului comercial City Park Mall din  Constanta, noul magazin de optica ofera aceleasi servicii premium si produse de calitate cu care v-ati obisnuit:

  • O echipa de specialisti bine instruiti, care iti vor oferi consultatii de specialitate si sfaturi in vederea achizitionarii de ochelari de soare, rame, lentile de ochelari sau lentile de contact.
  • Dotari si aparatura moderna, de ultima generatie.
  • Sute de produse originale, de la peste zeci de marci de renume.
  • Fiind importator unic in Romania sau distribuitor autorizat al principalelor marci de rame de vedere, ochelari de soare, lentile de ochelari si lentile de contact, OPTIblu iti ofera garantie de conformitate timp de 2 ani pentru toate produsele achizitionate.
  • Posibilitatea achizitionarii produselor si in rate cu o% dobanda prin Banca Transilvania, Credit Europe si Garanti Bank.

Locatia tuturor magazinelor OPTIblu din tara poate fi consultata aici:

http://www.optiblu.ro/magazine/