(p) OPTIblu – „Cumperi 2 cutii de PureVision 2HD si castigi instant un Artelac Splash de 10 ml”

(p) OPTIblu – „Cumperi 2 cutii de PureVision 2HD si castigi instant un Artelac Splash de 10 ml”

Pentru fiecare 2 cutii de lentile de contact PureVision 2HD achizitionate, primesti gratuit un flacon Artelac Splash 10 ml. Promotia se adreseaza clientilor OPTIblu care cumpara lentile de contact PureVision 2HD sferice, torice sau multi-focale (6 lentile/cutie.)

Promotia este valabila pana pe 30 iunie 2016, in toate magazinele OPTIblu, exceptand franciza OPTIblu Constanta.

Lentilele lunare PureVision 2HD sunt unele dintre cele mai subtiri lentile de contact din lume. Iti asigura o vedere impecabila in orice conditii de lumina si un confort excelent pe tot parcursul purtarii. Datorita transmisibilitatii crescute a oxigenului, cu lentilele PureVision 2HD, vei avea ochi limpezi, stralucitori si sanatosi.

Picaturile oftalmice Artelac Splash asigura hidratare de durata si vedere clara pentru ochi uscati, obositi si iritati  si sunt compatibile cu toate tipurile de lentile de contact moi din hidrogel si silicon-hidrogel.

Despre OPTIblu

Cu o notorietate de peste 12 ani pe piata medicala din Romania, OPTIblu vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de servicii: consultatii oftalmologice personalizate, servicii de montaj, consiliere in vederea achizitionarii de ochelari de soare, rame, lentile de ochelari sau lentile de contact.

Reteaua OPTIblu include 29 de magazine de optica medicala in marile orase din tara: Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Targu-Jiu, Galati, Braila, Ploiesti, Iasi, Craiova.

In magazinele de optica medicala OPTIblu consultatiile sunt oferite de medici specialisti, cu ajutorul unei aparaturi moderne de ultima generatie.

Vei gasi intodeauna produse originale, de la peste 30 de marci de renume. OPTIblu este unic importator al principalelor marci consacrate de rame de vedere si ochelari de soare si are parteneriate cu principalii producatori de lentile de ochelari si lentile de contact.

Beneficiezi de o garantie de 2 ani pentru toate produsele achizitionate si ai optiunea de a achizitiona produse cu plata in rate cu o% dobanda prin Banca Transilvania, Credit Europe si Garanti Bank.

Te asteptam la OPTIblu! Locatia magazinelor de optica medicala din tara poate fi consultata aici: http://www.optiblu.ro/magazine/