(p) OPTIblu – Campania „1+1 Gratis Varilux”

(p) OPTIblu – Campania „1+1 Gratis Varilux”

La achizitionarea oricarei perechi de lentile progresive VARILUX (Essilor), indiferent daca sunt Transitions, Polarizante, Physio Sun sau incolore, vei primi GRATUIT o pereche de lentile progresive INCOLORE Varilux cu acelasi design (forma), material si tratament antireflex, cu aceleasi dioptrii (ca si perechea de lentile achizitionata).

Perechea de lentile gratuita iti va fi livrata odata cu cea achizitionata contra-cost. Campania se incheie pe 31 Mai 2016 si este valabila in toate magazinele OPTIblu, exceptand franciza OPTIblu Constanta.

Gama Varilux cuprinde lentile progresive pentru toate nevoile. De la lentile progresive simple, la cele 100% personalizate. Lentilele progresive Varilux raspund asteptarilor prezbitilor, asigurand o vedere clara la toate distantele (aproape, intermediar, departare) si o adaptare usoara si rapida.

Despre OPTIblu

Cu o notorietate de peste 12 ani pe piata medicala din Romania, OPTIblu vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de servicii: consultatii oftalmologice personalizate, servicii de montaj, consiliere in vederea achizitionarii de ochelari de soare, rame, lentile de ochelari sau lentile de contact.

Reteaua OPTIblu include 29 de magazine de optica medicala in marile orase din tara: Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Targu-Jiu, Galati, Braila, Ploiesti, Iasi, Craiova.

In magazinele de optica medicala OPTIblu consultatiile sunt oferite de medici specialisti, cu ajutorul unei aparaturi moderne de ultima generatie.

Vei gasi intodeauna produse originale, de la peste 30 de marci de renume. OPTIblu este unic importator al principalelor marci consacrate de rame de vedere si ochelari de soare si are parteneriate cu principalii producatori de lentile de ochelari si lentile de contact.

Beneficiezi de o garantie de 2 ani pentru toate produsele achizitionate si ai optiunea de a achizitiona produse cu plata in rate cu o% dobanda prin Banca Transilvania, Credit Europe si Garanti Bank.

Te asteptam la OPTIblu! Locatia magazinelor de optica medicala din tara poate fi consultata aici: http://www.optiblu.ro/magazine/