Pachete de gazduire web la preturi promotionale pe Webhosting4.net

Pachete de gazduire web la preturi promotionale pe Webhosting4.net

Oferte de neegalat la servicii de gazduire web pe Webhosting4.net!

Alege un pachet de web hosting potrivit nevoilor tale! Fie ca vrei sa gazduiesti un simplu site de prezentare, un portal cu un numar mare de vizitatori zilnic sau un magazin online, webhosting4.net iti ofera web hosting profesional, securitate maxima, back-up zilnic si support 24/7.

Profita acum de cele doua oferte pe care Webhosting4.net le pune la dispozitia clientilor:

3 ani inseamna dublu!

Pentru orice pachet de gazduire web platit pe 3 ani, primesti gratis inca 3. Prin aceasta oferta ne propunem sa oferim un avantaj celor ce doresc sa foloseasca serviciul de gazduire web pe termen lung.

75% reducere incepand cu al doilea pachet activat

Webhosting4.net rasplateste intotdeauna fidelitatea clientilor sai. Astfel, incepand cu al doilea pachet de gazduire pe care il activezi, serviciile de gazduire web vor avea o reducere de 50%, indiferent de pachetul de gazduire ales sau de perioada de plata. Aceasta oferta vine in completarea celor 3 ani de gazduire gratuita, in cazul platii pe 3 ani, clientii putand beneficia de o reducere totala de 75%.

Despre serviciile Webhosting4.net

Webhosting4.net ofera clientilor sai servicii de gazduire web, ce includ: spatiu optim de stocare a datelor, trafic lunar nelimitat, suport telefonic 24/7, back-up site si UpTime garantat de 99.95%, la preturile cele mai avantajoase.

Pachete Gazduire Web:

  • Oferta BEGINNER. Gazduire site de la 0.77 Eur/luna. Trafic lunar nelimitat, uptime garantat de 99.95%.
  • Oferta BUSINESS de la 3.89 Eur/luna. Gazduire site-uri medii, hosting magazin online. Trafic lunar nelimitat, uptime garantat de 99.95%. Trafic lunar nelimitat, uptime garantat de 99.95%.
  • Oferta PRO pe servere din Romania ultra-rapide, de la 9,42 EUR / luna. Trafic lunar nelimitat, uptime garantat de 99.95%.
  • SERVERE DEDICATE, de la 51,99 EUR / luna. Trafic lunar nelimitat, uptime garantat de 99.99%.

Despre reteaua Webhosting4.net

Reteaua Webhosting4.net opereaza numai cu servere dedicate, cu urmatoare configuratie minima: Dual CPU Intel Xeon, 16 Gb DDR FB ECC, Seagate HDDs 6Gb/s transfer speed, RAID10. Centru de colocare este GTS Telecom – locatia Bucuresti, cel mai puternic centru de date din Romania. Printre avantajele acestui centru de date amintim: conectivitate 100Gbps, acces securizat, surse redundante de energie elctrica, HVAC (heating, ventilating and air-conditioning), sisteme de supravegerea temperaturii, sistem anti-incediu, sisteme de securitate cu supraveghere video.

Intra pehttps://www.webhosting4.net  pentru mai multe detalii.