Pentru Cupio, Romania e ACASA. Brandul timisorean sustine Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes”

Pentru Cupio, Romania e ACASA. Brandul timisorean sustine Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes”

Cupio, brandul romanesc de produse cosmetice si de ingrijire personala, fondat in Timisoara, doneaza suma de 40.000 de lei Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babes” Timisoara, sprijinind, astfel, lupta impotriva virusului COVID-19.

Cupio este un brand cu notorietate in industria frumusetii, fiind prezent de 8 ani pe piata nationala si internationala. In aceasta perioada, compania si-a luat toate masurile de siguranta si igiena corespunzatoare, desfasurandu-si activitatea prin intermediul platformei online www.cupio.ro

Prin actiunea de donare a celei mai mari parti din profitul sau national, brandul romanesc si intreaga echipa din spatele acestuia doresc sa isi manifeste sustinerea fata de cadrele medicale, ele fiind cele care lupta “in linia intai” cu epidemia de coronavirus.

“Pentru noi, Romania e ACASA, Timisoara e ACASA, dat fiind faptul ca am fondat compania in acest oras, in urma cu 8 ani. In aceste momente dorim sa ne exprimam toata sustinerea fata de medicii care sunt cei mai expusi in aceasta lupta cu un inamic invizibil. Doar impreuna vom reusi sa trecem de criza!”, a declarat Razvan Stefanescu, director general Cupio.

Echipa Cupio ii indeamna pe toti timisorenii, si nu numai, sa sprijine cu donatii Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, acesta fiind locul unde sunt internati pacientii din vestul tarii care au contactat virusul COVID-19. Prin transmiterea unui SMS cu textul DONATIE, la numarul de telefon 8841, oricine poate directiona suma de 2 euro catre spital.

Romania e ACASA

In contextul pandemiei de coronavirus, Cupio a lansat campania Romania e ACASA, prin intermediul careia doreste sa empatizeze cu toti romanii, antreprenorii din tara si toate brandurile romanesti care au, acum, un scop comun: sa ramana uniti, chiar si de la distanta!

Mai multe detalii despre campania Romania e ACASA puteti afla pe Blogul Cupio.

#StaiAcasa!