(P) Program Parteneriat Instalatori Ethercom

(P) Program Parteneriat Instalatori Ethercom

Ethercom anunta lansarea unui program de fidelizare dedicat exclusiv partenerilor instalatori, pe care ii invita sa devina parte activa si sa beneficieze de toate avantajele programului care le este dedicat.

Relatiile de afaceri permanente, durabile, sunt cele care aduc valoare companiilor, prin calitatea serviciilor oferite si stabilitate. Magazinul online, ce asigura o gama extinsa de produse si servicii din domeniul retelisticii si telecomunicatiilor, recunoaste, astfel, meritele profesionistilor din domeniu – instalatori, electronisti si electricieni – si ii invita pe toti cei care impartasesc aceleasi valori sa se inscrie in programul „Parteneriat Instalatori Ethercom”.

Programul de fidelizare, care se bazeaza pe un parteneriat reciproc avantajos, urmareste crearea unei comunitati construite pe incredere, ai carei membri se valideaza reciproc. Astfel, munca partenerilor Ethercom – bine facuta, cu profesionalism, responsabilitate si pasiune pentru domeniul instalatiilor – va beneficia de toate avantajele acestui program care le este dedicat.

Printre avantajele programului, care vor ajuta companiile cliente ale magazinului online sa se concentreze pe cresterea organica a activitatii si sa isi eficientizeze timpul, se numara preturile preferentiale pentru produsele comandate pe site si o oferta adaptata in functie de nevoile si obiectivele clientului.

De asemenea, partenerii vor beneficia de prioritate la tot ce inseamna relationarea cu magazinul online, avand intaietate la livrare, transport, consultanta sau contact. Specialistii magazinului vor asigura prioritar suport tehnic si vor furniza consultanta si tot know-how-ul necesar pentru succesul proiectelor inscrise. Astfel, cei inscrisi in program vor beneficia de informatii pertinente despre cele mai noi produse si tehnologii din domeniu.

„Parteneriatul Instalatori Ethercom” va pune la dispozitia clientilor nu doar o garantie extinsa si transport prioritar pentru produsele comandate, ci si o serie recomandari si sfaturi din partea comunitatii si a specialistilor din domeniu.

Inscrierea in program se face extrem de simplu, prin completarea unui formular cu datele firmei si ale reprezentantului acesteia pe pagina dedicata: https://ethercom.ro/content/11-program-paterneriat-instalatori-ethercom

Cu o prezenta de peste 12 ani pe piata de profil din Romania, magazinul online Ethercom, partener si integrator Dipol, a fost fondat o echipa de ingineri, pasionati de telecomunicatii si electronica, sub deviza „Facem la nivel de excelenta ceea ce facem”.

Cu o echipa de experti consultanti in vanzari si specialisti in aria de customer service, Ethercom este in permanenta alaturi de clientii si partenerii magazinului online cu know-how, sfaturi pentru achizitionarea si instalarea tuturor sistemelor si produselor. Fie ca este vorba despre persoane fizice care vor sa isi imbunatateasca confortul si siguranta casei, companii care vor sa isi doteze sediile si cladirile de business, instalatori de retele care au activitate permanenta sau companii specializate in automatizari si montaje in industria de profil, toate cererile si proiectele sunt abordate profesionalism si maxima responsabilitate.

Ethercom vine in intampinarea clientilor si partenerilor cu gama variata, actualizata constant, de componente electrice si electronice, solutii complete de supraveghere, sisteme de alarma antiefractie, interfoane si videointerfoane, control acces si automatizari, dar si servicii de calitate ridicata, cu cel mai bun raport pret-calitate.

Magazinul online Ethercom in cifre

  • peste 8000 de produse principale
  • peste 500 de categorii si subcategorii produse
  • peste 120 de marci de renume in industria de profil
  • zeci de produse adaugate zilnic in magazinul online
  • specialisti ce ofera know-how si sfaturi profesioniste

Contact:

Ethercom  https://ethercom.ro/

Pentru detalii suplimentare despre proiectul  „Parteneriat Instalatori Ethercom” va rugam sa contactati reprezentantul companiei, pe adresa office@ethercom.ro.

Tel. (004)  0217254869