Promotiile lunii decembrie la lentilele de contact si solutiile de intretinere de pe Conga.ro

Promotiile lunii decembrie la lentilele de contact si solutiile de intretinere de pe Conga.ro

Luna Decembrie vine cu noi surprize pe Conga.ro. Ti-am pregatit o serie de pachete de lentile de contact la preturi reduse.  In perioada 15 -28 decembrie 2014, poti achizitiona din magazinul online de lentile de contact Conga.ro, urmatoarele pachete la pret redus :

Profita de promotia disponibila la lentilele de contact Johnson&Johnson si ai un bonus pe masura: un termos + o solutie de intretinere Avizor de 60 ml + suport pentru depozitarea lentilelor!

Lentilele tale preferate de la Dailies sunt si ele la oferta: au un pret special si sunt mai multe:

  • Comanda orice cutie Dailies Aqua Comfort Plus si primesti bonus 10 lentile + picaturi oftalmice Systane Ultra 3 ml.
  • Comanda orice cutie Dailies Total 1 si primesti bonus 10 lentile + 10 servetele Systane Lid Wipes.

Doar in aceasta perioada, comanda ta de lentile din gama Air Optix iti aduce nu doar preturi speciale ci si lentile pentru o perioada mai lunga, astfel:

  • Comanda orice cutie de Air Optix 3 PK si primesti bonus: o lentila + picaturi oftalmice Systane Ultra 3 ml + solutie de intretinere Opti-Free Replenish.
  • Comanda orice cutie de Air Optix 6 PK si primesti bonus: 2 lentile + picaturi oftalmice Systane Ultra 3 ml + solutie de intretinere Opti-Free Replenish

Pentru un look ce intoarce toate privirile ti-am pregatit o super oferta si la lentilele de contact cosmetice Air Optix Colors. Fiecare comanda de Air Optix Colors iti aduce: discount + solutie de intretinere OptiFree Pure Moist de 60 ml + suport de depozitare + o oja Miss Sporty.

Achizitioneaza lentile de contact Cooper Vision pentru trei luni si noi iti oferim lentile pentru inca o luna! Profita de promotie, achizitioneaza o cutie de lentile Proclear 6 PK sau Biofinity 6 PK si primesti bonus inca doua lentile pentru a te bucura de o vedere clara mai mult timp!

In aceasta perioada comanda lentile de contact Soflens Natural Colors si primesti cadou o solutie Biotrue de 60 ml + suport de depozitare.

Profita chiar acum de promotiile lunii Decembrie!

Despre magazinul online Conga.ro

Magazinul online Conga.ro propune o gama variata de lentile de contact si solutii de intretinere de la branduri  de renume, precum Avizor, Bausch&Lomb, Ciba Vison, Cooper Vison sau Johnson&Johnson. Pe Conga.ro vei gasi intodeauna produse originale, de calitate, la preturi avantajoase.