Lentilele progresive Hoya

Lentilele progresive Hoya

HOYA este o companie globala multidisciplinara, lider in lentile oftalmice de inalta calitate.

HOYA se remarca prin capacitatea sa de a inova, de a oferi produse de inalta calitate, de a dezvolta noi materiale si, mai recent, de a dezvolta geometrii si concepte inovatoare pentru corectarea prezbiopiei si a cataractei.

Lentilele progresive premium HOYA

HOYA s-a angajat intr-un efort de cercetare pentru a imbunatati lentilele sale progresive. Cele mai recente evolutii vizeaza cresterea stabilitatii si vedere clara in toate directiile privirii.

Hoyalux iD MyStyle V+

Lentila progresiva complet individualizata. Prin alegerea ochelarilor progresivi Hoyalux iD MyStyle, presbiopii opteaza pentru un confort vizual natural, fara distorsiuni. 73% * din presbiopii europeni au o prescriptie diferita intre cei doi ochi. Hoyalux iD MyStyle V+ este prima lentila progresiva din lume care tine cont de aceasta diferenta. Tehnologia unica de Armonizare Binoculara asigura focalizare perfecta si fara efort, stabilitate constanta si o mai buna profunzime a campului vizual.

Hoyalux iD LifeStyle V+

O concluzie importanta desprinsa din cercetarile efectuate asupra purtatorilor a fost aceea ca un design unic nu va functiona pentru toata lumea.  Hoyalux iD LifeStyle V +  are 2 variante de design pentru a raspunde mai bine nevoilor individuale: Harmony (lentila progresiva polivalenta ce inglobeaza cea mai confortabila distributie a puterii pe suprafata lentilei) si Clarity  (o lentila progresiva dinamica orientata cu precadere pe zona pentru distanta).

Hoyalux iD WorkStyle V+

Lentilele progresive pentru interior Hoyalux iD WorkStyle V+ sunt disponibile in 3  variante de design Close – pentru persoanele cu hobby-uri si profesii specializate care necesita un nivel ridicat de concentrare si perfectiune, Screen – pentru activitatea de birou si Space – pentru persoanele care desfasoara activitati in care accentul este mai departe decat ecranul computerului.

Hoya si-a inceput activitatea pe piata romaneasca din septembrie 1999, prin intermediul unui distribuitor local, iar din iulie 2013 detine propria sucursala in Romania.

Mai multe informatii despre lentilele progresive HOYA, pe site-ul oficial : http://www.hoyaid.com/ro/experimenteaza-libertatea-vizuala

 Opticile medicale interesate de comercializarea lentilelor progresive Hoyalux iD, pot contacta reprezentanta Hoya Romania, prin intermediul acestui formular:  http://www.hoyaid.com/ro/Contact/contact_form