Reduceri de pana la 30% la gama de saniute pentru copii si adulti pe Saniute.ro

Reduceri de pana la 30% la gama de saniute pentru copii si adulti pe Saniute.ro

La Saniute.ro, un Black Friday cat o saptamana! Saniute.ro se inscrie in cursa reducerilor de Black Friday 2014 ! In perioada 21-28 Noiembrie 2014 ai reduceri de pana la 30% si transport gratuit la majoritatea modelelor de saniute Hamax si Airboard. Partie!!!!!

Magazinul online Saniute.ro a pregatit iubitorilor sporturilor de iarna o mare surpriza: campania Black Friday 2014 – sarbatoarea reducerilor substantiale la saniute pentru copii si adulti!

Reduceri de pana la 30% la gama de saniute pentru copii si adulti

In perioada 21-28 Noiembrie 2014 ai reduceri si transport gratuit la majoritatea modelelor de saniute Hamax si Airboard. Vrei sa te bucuri de cele mai performante si mai moderne saniute din lume?

Urmareste campania noastra de Black Friday si vei putea sa iti cumperi saniute de cea mai buna calitate, la reducere:
– Saniute bob Hamax
– Saniute racing Hamax
– Sanii pentru bebelusi Hamax
– Sanii gonflabile, pentru viteza Airboard
– Planse Foam Hamax

Intra chiar acum pe http://www.saniute.ro si profita de reducerile noastre!

Cei mai renumiti constructori de articole sportive de iarna din lume participa la nebunia preturilor: Hamax si Airboard. Vino si tu si bucura-te de cele mai mari reduceri ale anului!

Despre Saniute.ro

Saniute.ro – magazinul online unde gasesti cele mai bune articole de iarna pentru partia de zapada: saniute, ski-uri si snowboard-uri, planse foam si accesorii. Suntem reprezentanti oficiali HAMAX (Norvegia) si AIRBOARD (Elvetia) pentru piata din Romania.