(P) Renunta la bumbac in favoarea hartiei

(P) Renunta la bumbac in favoarea hartiei

In ziua de azi cererea pentru consum devine tot mai mare iar micile firme si cabinetele de prestat servicii trebuie sa gaseasca cai mai rapide de a satisface aceasta cerere. Fiind proprietarul unui salon de frumusete, la noi se folosesc zilnic diverse produse de unica folosinta, in special pentru cabinetul de masaj si cel de epilare. In timp, am invatat ca bumbacul nu este un material atat de igienic, deoarece pot ramane reziduuri de ceara sau ulei de masaj iar acesta va ramane vesnic patat.

Un alt factor care m-a facut sa aleg cearsafurile de hartie a fost numarul mare de clienti pe care il avem zilnic. Intr-o zi normal avem in jur de 50 de barbati si femei programate pentru epilat. Daca as folosi cearsafuri de bumbac, as da tot profitul pe care il fac la nota de plata de la spalatorie.

Din fericire am gasit metoda care functioneaza perfect pe site-ul Sanito.

Magazinul online Sanito, este un vanzator specializat in comercializarea produselor de igiena, precum detergenti, dezinfectanti, saci menajeri si multe altele.

In categoria lor vasta de produse acestia detin role cearceaf hartie, care sunt foarte convenabile si de inalta calitate. Aceste role permit oricarui salon de infrumusetare sa shimbe cearsaful dupa fiecare client, in cel mai rapid mod posibil.

Produsul pe care il comand de fiecare data de la Sanito este cearsaful de pat PPSB 90×225 cm, cu elastic la colturi.

Acest cearceaf permite o prindere cat mai buna pe patul de masaj sau pe patul unde se efectueaza epilatul.

Este de unica folosinta si se inlatura la fel de usor precum se monteaza. PPSB este un produs de inalta calitate, fabricat in mod special pentru saloane de infrumusetare si SPA-uri, deoarece hartia este din celuloza pura, foarte rezistenta, iar compozitia sa absoarbe si apa foarte bine.

Este un produs pe care il recomand tuturor celor care activeaza in domeniul de infrumusetare. Clientii vor castiga mai multa incredere in salon, deoarece odata ce vor vedea ca se investeste in produse de calitate, acestia vor avea motiv sa se intoarca.

Este o solutie foarte convenabila pentru toti, deoarece Sanito ofera un produs exceptional, la un pret foarte avantajos. De obicei cumpar circa 1000 de pachete, deoarece fiecare pachet are 10 bucati. Astfel sunt mereu pregatit sa imi astept clientii in cele mai buna conditii.

Sanito.ro este un magazin de incredere pe care il recomand, deoarece acesta ofera clientilor o gama foarte variata de detergenti si dezinfectanti. Sanito are o experienta de peste 12 ani si firma este cunoscuta de foarte multe companii mari din Romania. Avantajul de ca cumpara de la ei este ca vei primi mai mult decat un sapun. Produsele lor sunt testate inainte de fi puse in comert, iar majoritatea elimina pana la 100% din bacterii.

Salonul sau cabinetul tau nu trebuie sa duca lipsa, niciodata de Cearceaf pat PPSB 90x225cm cu elastic la colturi sau alte produse din aceasta categorie.

Profesionistii aleg Sanito!