Guardian Glass Europa lanseaza Glass Analytics, care va inlocui Configuratorul Guardian, pentru o analiza imbunatatita a performantei sticlei

Guardian Glass Europa lanseaza Glass Analytics, care va inlocui Configuratorul Guardian, pentru o analiza imbunatatita a performantei sticlei

Guardian Glass Europa aduce imbunatatiri la suita, larg utilizata a companiei, de aplicatii software online – Glass Analytics, sporind capacitatea utilizatorilor europeni de a demonstra avantajele sticlei de inalta performanta din fatadele cladirilor.

Datorita Glass Analytics, utilizatorii au acces la o singura platforma online (glassanalytics.guardian.com), care gazduieste o multime de instrumente de calcul si vizualizare, inclusiv o analiza complexa de configurare, calcule acustice, randari foto-realiste, Building Information Modeling (BIM) si altele.

Glass Analytics este introdus utilizatorilor europeni ca noua platforma Guardian pentru analiza sticlei si a sistemelor din sticla, inlocuind Configuratorul Guardian, care este de acum dezactivat. Pentru a simplifica si a imbunatatii accesul la instrumentele analitice Guardian, Calculatorul Acustic a fost integrat in Glass Analytics, asigurand utilizatorilor un singur loc pentru analiza detaliata a sticlei si a sistemelor din sticla.

Fiecare instrument din suita Glass Analytics functioneaza ca un ajutor in procesul de selectie a sticlei, ghidand utilizatorul catre solutia de sticla potrivita obiectivelor sale de design din cadrul proiectelor. La fiecare etapa a procesului de proiectare, specificare si constructie, instrumentele furnizeaza informatii specifice despre valorile estetice si de performanta ale sticlei, necesare pentru a satisface cerintele proiectului.

Cu Glass Analytics, utilizatorii pot:

  • Calcula valorile de performanta ale sticlei pentru configurari ce pot fi personalizate;
  • Determina performantele acustice ale diferitelor configurari de geamuri;
  • Accesa un continut robust si personalizat in Building Information Modeling (BIM);
  • Arhiva calculele proiectului si genera rapoarte deja pregatite pentru clienti.

Dimosthenis Liouris, Managerul Centrului de Consultanta Tehnica Guardian Glass in Europa, declara: “Glass Analytics furnizeaza solutii de fatade care permit arhitectilor, designerilor, procesatorilor de cladiri si sticla sa exploreze posibilitatile estetice si functionale, indeplinind, in acelasi timp, cerintele energetice, solare si acustice.

Viziunea noastra este de a aduce valoare pentru clientii nostri si suntem convinsi ca acest nou software va contribui la aceasta, asigurandu-le instrumentele de care au nevoie pentru a intelege si a specifica combinatia de sticla de inalta performanta care se va potrivi cel mai bine viitoarelor lor proiecte.”

Metoda de calcul generata prin folosirea programului de configurare Glass Analytics este certificata de organismul notificat KIWA pentru acuratete, in conformitate cu EN410 si EN673. Datele de calcul sunt preluate din valori certificate pentru a asigura fiabilitatea informatiilor generate pentru utilizarea in proiectarea cladirilor si a lucrarilor de constructie.

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla peliculizata si produse fabricate din sticla. in cele 25 de fabrici de sticla float din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si re-zidentiale) si aplicatii din domeniul arhitectonic interior, precum si produse din dome-niul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitectonice cele mai semnificative din lume. Centrul de stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil – see what’s possible®. Vizitati www.guardianglass.com

Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globala cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are in jur de 17.000 de angajati si deserveste facilitati din America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Companiile Guardian fabrica produse de sticla float cu un nivel ridicat de performanta, peliculizate si fabricate pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, din domeniul transporturilor si tehnic si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industriile automobilelor si camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este sa creeze valoare pentru clientii sai si societate, prin inovare continua, cu utilizarea unor resurse minime. Guardian este o sucursala detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc.

Guardian Glass Europe lanseaza Glass Analytics, care va inlocui Configuratorul Guardian pentru o analiza imbunatatita a performantei sticlei (Photo Guardian Glass, LLC, GRDPR156)