Revista Sticlei – singurul proiect jurnalistic online dedicat exclusiv sticlei

Revista Sticlei – singurul proiect jurnalistic online dedicat exclusiv sticlei

Revista Sticlei este singura publicatie care pune in lumina acest material – Sticla – care a inceput sa joace un rol tot mai important in viata noastra, fie ca vorbim despre proiecte arhitecturale, rezidentiale, obiecte sau alte aplicatii.

Cu acest proiect ne propunem sa aratam modalitatile infinite prin care sticla se poate integra in caminul sau proiectul vostru si cum va transforma spatiile, facandu-le mai deschise, mai fluide, mai transparente, dar nu in ultimul rand mai luminoase.

Revista Sticlei va fi exclusiv in online, va avea curand si o sectiune in limba engleza, ceea ce inseamna ca audienta nu are limite si frontiere, precum sticla.

Pe site, veti citi despre trendurile industriei si evenimente importate, noi tehnologii, inovatii, despre folosirea sticlei in arhitectura, dar si aplicatiile acesteia in diferite spatii interioare sau exterioare.

Aceasta revista este pentru designeri, arhitecti, companii specializate, pe scurt pentru oamenii care iubesc transparenta in viata lor.

Speram ca universul sticlei pe care il veti gasi prezentat pe site sa va inspire, surprinda si sfatuiasca. Enjoy the world of glass!

Contact:

www.revistasticlei.ro

hello@revistasticlei.ro