RPS – Reuniunea Partenerilor Sound 2018„ editia a II-a

RPS – Reuniunea Partenerilor Sound 2018„ editia a II-a

In perioada 13-15 aprilie 2018, ”Sound House Romania”, distribuitor national de sisteme audio,  invita partenerii sai la evenimentul ”RPS – Reuniunea Partenerilor Soundhouse 2018„ editia a II-a. Prin intermediul acestui eveniment Sound House isi propune sa familiarizeze partenerii sai, sa formeze relatii noi, cat si sa dezbata unele subiecte din domeniul sistemelor audio interesate de distribuitori.  Deasemenea RPS 2018 este o oportunitate pentru companiile din domeniul auto sa cunoasca brandurile de renume modial prin intermediul Companiei Soundhouse.

Programul zilelor in care se desfasoara evenimentul este unul divers, avand ca scop promovarea si testarea noilor produse si branduri Hertz, Audison, Conection, StP StandardPlast, dar si formarea unei colaborari mai eficiente.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc pe 13 aprilie, intr-un hotel din Predeal, unde se va desfasura master-class-ul ”Vanzari de succes”, cat si prezentare pe pasi a procesului de instalare a sistemelor audio. Urmatoarea zi invitatii vor fi informati despre “Industria sunetului auto in viitor” si vor profita de training-uri oferite de partenerii Sound House. Programul va continua cu o prezentare si auditii sisteme audio pe automobile, iar nota finala va reprezenta cina festiva impreuna cu toti cei prezenti la eveniment.

RPS 2018 se poate lauda cu invitati straini din Rusia (StP), Italia (Elettromedia), dar si reprezentanti din toata tara ai companiilor din domeniu.

Pe parcursul editiei precedente a evenimentului au participat circa 15 distribuitori la eveniment, iar anul acesta Sound House va avea circa 40 companii parteneri.

Reuniunea Partenerilor Sound 2018