SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI  23 – 30.09.2020, Bucuresti

SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI 23 – 30.09.2020, Bucuresti

Federatia Romana Sportul pentru Toti (FRSpT) a organizat in perioada 23-30 septembrie 2020, o serie de evenimente care au marcat editia a-VI-a a Saptamanii Europene a Sportului, proiect cofinantat de programul Erasmus + al Uniunii Europene si Ministerul Tineretului si Sportului.

In Bucuresti si in cele peste 20 de judete ale tarii , Saptamana Europeana a Sportului a fost o reusita, atingandu-si obiectivele.

„Suntem bucurosi ca am reusit si la aceasta editie sa organizam atatea evenimente frumoase, in conditii de siguranta, avand in vedere aceasta perioada dificila pentru toti, destinate pentru toate categoriile de varsta, in fiecare sector din Bucuresti si imprejurimi.

Le multumesc pe aceasta cale, tuturor celor care s-au implicat, de la participanti, voluntari, parteneri precum si sustinatorii acestui proiect!

# BeActive!!!“ a spus Natalia Iavin, presedintele Asociatiei Municipale Sportul Pentru Toti Bucuresti

Saptamana Europeana a Sportului vizeaza promovarea participarii la activitati sportive si fizice dar si sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale miscarii. Saptamana este pentru toti, indiferent de varsta, mediu de provenienta sau conditie fizica. Sloganul #BeActive isi doreste sa reuneasca cu ajutorul exercitiului fizic indivizii, autoritatile publice, miscarea sportiva, organizatiile societatii civile dar si sectorul privat.
Temele de interes in anul 2020 au fost : mediul educational, locul de munca, activitatile in aer liber, cluburile sportive si centrele de fitness.
Asociatia Municipala Sportul Pentru Toti Bucuresti ii asteapta pe iubitorii de miscare si la anul, in aceeasi perioada, 23-30 septembrie 2021 , cu mai multe evenimente sportive si surprize, programul complet fiind postat pe site-ul asociatiei: www.amsptb.ro

Natalia Iavin –Presedinte Asociatia Municipala Sportul Pentru Toti Bucuresti

0722839688

amsptbucuresti@gmail.com

www.amsptb.ro