SCENTAIR, lider global in domeniul aroma marketing, achizitioneaza compania Brandaroma

SCENTAIR, lider global in domeniul aroma marketing, achizitioneaza compania Brandaroma

ScentAir, lider global in domeniul aroma marketing, a preluat compania Brandaroma, un jucator important pe piata aromelor ambientale. ScentAir a fost sustinuta pe parcursul negocierilor si achizitiei de catre fondul de capital privat Parthenon Capital Partners. Brandaroma este o companie extinsa pe 4 continente (Asia, Australia, America si Europa), cele mai importante centre ale sale regasindu-se in Hong Kong, Macau, China, Australia, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Serviciile oferite de Brandaroma sunt comercializate sub brandul AromaSys.

ScentAir a investit in ultimii 20 de ani in resursa umana, in servicii de calitate oferite clientilor, dar si in tehnologii inovative pentru a oferi cele mai bune solutii din domeniul aromelor ambientale.

„Achizitia Brandaroma va asigura companiei ScentAir expansiunea si statuarea pozitiei de lider global pe piata aromelor ambientale”, a declarat Andrew Kindfuller, presedinte si CEO al ScentAir. Clientii ScentAir vor avea parte de experiente noi si de un nou model de marketing, mai rapid si mai puternic, datorita acestei tranzactii.

Serviciile ScentAir sunt disponibile in peste 109 tari din toata lumea si asigura vanzari, distributie si operatiuni in America de Nord si Sud, Europa, Orientul Mijlociu si Asia.

“Prin achizitia Brandaroma/AromaSys, ScentAir isi consolideaza pozitia de lider pe piata aromelor ambientale, ceea ce va permite un suport mult mai bun pentru clientii din toata lumea”, continua Andrew Kindfuller.

“Fuziunea produselor si experientei Brandaroma cu tehnologia si resursele ScentAir va ajuta la cresterea si expansiunea pe care ne-o dorim”, a declarat Brian Edwards, CRO al ScentAir.

Compania ScentAir, cu sediul in Charlotte, Carolina de Nord (SUA) este responsabila de experiente aroma marketing pentru 5 miliarde de persoane din toata lumea. Avand clienti din peste 109 tari, ScentAir este cea mai mare si una dintre cele mai bune companii din domeniul aromelor ambientale. Cu sedii in Hong Kong, Shanghai, Macau, Toulouse, Londra si Madrid, ScentAir are si o prezenta locala in peste 70 de tari.

Parthenon Capital Partners este un fond de capital privat cu sedii in Boston si San Francisco (SUA). Parthenon vizeaza afacerile de nisa si investeste in companii cu experienta ajutandu-le in cresterea afacerilor. In acelasi timp, Parthenon este un partener activ in managementul acestor companii si ajuta la recapitalizarea acestora, dar si la sustinerea celor din conducere. Departamentul specializat pe investitii al Parthenon are o experienta vasta in strategii de marketing si corporate, capitalizarea afacerilor si operatiuni de marketing.