(P) Solutia ideala pentru afacerea ta – echipamente IT noi sau refurbished?

(P) Solutia ideala pentru afacerea ta – echipamente IT noi sau refurbished?

Cu tehnologia in continua schimbare, antreprenorii au tendinta sa creada ca achizitionarea celor mai noi produse IT disponibile pe piata este cea mai buna solutie. Multe intreprinderi mici si mijlocii incep sa se extinda si cauta un raspuns optim pentru nevoile lor IT&C. Extinderea este un proces inevitabil, iar nevoia de investitii pentru cresterea afacerii este un pas necesar in planul de afaceri. Mai intai, este important sa evaluati nevoile afacerii, pentru a decide care este cea mai buna solutie: echipamente noi sau refurbished. De exemplu, achizitia pe care intentionati sa o faceti va va ajuta sa faceti fata unei cresteri temporare a cererii sau va confruntati cu nevoi pe termen mai lung?

Echipamentele IT noi

Beneficiul cel mai evident in achizitionarea unor echipamente IT noi este ca tineti pasul cu schimbarile tehnologice. Echipamentele noi ascut avantajul competitiv si va permit sa rulati o afacere mai productiva. Achizitiile noi, de obicei, vin cu cele mai bune planuri de garantie si service pentru clienti.

Insa, achizitionarea de echipamente IT noi, de asemenea, este si optiunea cea mai costisitoare. Inainte de a face aceasta investitie importanta, asigurati-va ca evaluati cu atentie nevoile dvs. pe termen scurt si pe termen lung, inclusiv necesitatea de finantare.

Echipamentele IT refurbished

Echipamentele IT renovate sau refurbished sunt o alternativa buna, in special pentru firmele care sunt abia la inceput sau pentru cele care doresc sa se extinda. Aceste tipuri de echipamente sunt modernizate, reconditionate sau reparate si restaurate la setarile din fabrica, respectand standardele de calitate ale producatorului. Nu numai ca au un cost mai mic fata de cel al echipamentelor noi, dar, in marea majoritate a cazurilor, puteti beneficia de garantie si service.  Acest tip de achizitie va permite sa tineti pasul cu schimbarile tehnologice, fara o investitie mare.

Daca alegeti aceasta optiune, asigurati-va ca va cunoasteti asteptarile privind performanta echipamentului. De exemplu, daca sunteti in cautarea unui laptop refurbished sau al unui calculator refurbished, trebuie sa cunoasteti bine specificatiile, pentru a vedea daca fac fata nevoilor dvs.

Echipamentele IT&C refurbished sunt cea mai buna variata cand vine vorba de investitii sau start up. Puteti beneficia de calitate la preturi foarte competitive. Echipamentul refurbished – o investitie buna pentru afacerile mici sau in extindere.

Daca v-ati decis cu privire la echipamentul IT de care aveti nevoie pentru afacerea dvs., ultimul pas este sa decideti de unde il cumparati. Exista multe optiuni disponibile, dar exista unele intrebari foarte importante pe care ar trebui sa vi le puneti inainte de a face vreo achizitie.

  1. Ce se intampla daca echipamentul IT se strica? Este intelept sa cumparati de la un furnizor care ofera garantie. O companie care este dispusa sa va ofere o garantie este o companie care are incredere in produsele sale.
  2. Cat de rapid aveti nevoie de echipament? Pentru o afacere care se extinde, termenul de livrare este foarte important. Verificati inainte care este termenul de livrare al furnizorului.

DigitalComputer.ro – furnizorul tau de echipamente IT refurbished si second-hand

DigitalComputer.ro ofera echipamente IT atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme. Gama de produse second hand si refurbished este foarte variata: calculatoare, laptopuri, monitoare LCD, servere, imprimante laser, multifunctionale laser, servere si alte echipamente IT.

DigitalComputer.ro participa la programul EURO200, program initiat de Ministerul Educatiei, prin care un numar de elevi si studenti primesc bani pentru achizitionarea unui calculator, inca din 2008. Incepand cu anul 2011, DigitalComputer.ro a devenit partener oficial ai programului de resale HP Renew.

Pentru ca garanteaza pentru calitatea produselor sale, DigitalComputer.ro ofera o perioada de returnare  de 60 de zile, de 4 ori mai mult decat perioada abrogata prin lege si transport gratuit la comenzile peste 100 lei.

Contact Digital Computer:

Telefon: 0727.428.264 sau 031.620.73.24

Site: http://www.digitalcomputer.ro

Facebook: https://www.facebook.com/dig.computer/

Email: office@digitalcomputer.ro