Targul educational Study IN by Premium Edu – 4 octombrie 2019

Targul educational Study IN by Premium Edu – 4 octombrie 2019

In data de 4 octombrie, la Arcub Gabroveni, are loc a treia editie a targului de educatie Study IN by Premium Edu

Noutatea absoluta a acestui targ este prezenta, pe langa Universitati din Suedia, Austria, Italia, Elvetia, Germania si Marea Britanie, a unei prestigioase scoli de turism hotelier. Nu doar absolventii de liceu sunt invitati la targ, dar si viitorii absolventi de gimnaziu.

Si daca temerile oricarui parinte, sunt de cele mai multe ori legate de costul studiului in strainatate, Premium Edu alunga aceste frici.

La colegiul de turism Tourismusschule Bad Gleichenberg, costul este de 7715 Euro pe an, adica sub 700 de euro pe luna, fiind incluse aici atat taxele de scolarizare, cat si cazarea si toate mesele.

Liceul dureaza 5 ani pentru cei care vorbesc fluent limba germana. Iar pentru cei care au nevoie de ajutor in acest sens, exista un an pregatitor in care accentul este pe invatarea intensiva a limbii germane.

Pe toata durata scolii, se va invata a treia limba straina (nu engleza), iar printre disciplinele studiate se regasesc digital marketing si event management. La absolvire, liceenii vor primi diploma echivalenta Bacalaureatului si se pot angaja in domenii dinamice precum industria hoteliera, management de restaurant, agentii de turism. Titlul profesional de absolvire este Turism Manager.

Programa liceului include nu doar pregatire academica, dar si 32 de saptamani de practica hoteliera (in industria de ospitalitate). Dotarile liceului sunt peste asteptari: sali de pregatire profesionala, sali si terenuri pentru diverse sporturi, actiuni de consolidarea echipelor de lucru. Iar, la finalizarea studiilor, elevii vor fi pe lista celor mai cautati profesionisti din zona de turism intr-o tara in care turismul este valoros. Recrutarea candidatilor incepe din timpul scolii.

Mai multe informatii despre liceul de turism puteti gasi pe siteul premiumedu.ro

In plus, la targul educational, vizitatorii vor avea ocazia sa asiste la seminarul inspirational sustinut de Alexia Eram, care va impartasi din experienta ei de tanar care isi cauta domeniul si facultatea potrivita ca saisi indeplineasca visul pe cont propriu.

De asemenea, va fi organizata o tombola, la care participantii vor putea castiga un test vocational sau una din cele trei sedinte de consiliere, oferite de Premium Edu.

Lista completa a universitatilor participante la acest targ educational, si orice alte detalii le gasiti pe siteul premiumedu.ro

Va asteptam cu entuziasm la targul educational Study IN by Premium Edu, in data de 4 octombrie, la Arcub Gabroveni!