Tendinte Design Interior 2023

Tendinte Design Interior 2023

Iata cateva tendinte posibile in design-ul interior in 2023:

  1. Utilizarea de culori puternice. Se preconizeaza ca in 2023 se vor utiliza culori mai puternice in design-ul interior, cum ar fi rosul, galbenul sau verdele, pentru a adauga o nota de personalitate si caracter spatiilor.
  2. Utilizarea de materiale naturale. Se preconizeaza ca se va pune mai mult accent pe utilizarea de materiale naturale, cum ar fi lemnul, piatra sau lana, bumbacul pentru a crea un spatiu mai cald si mai primitor.
  3. Utilizarea de plante in interior. Plantele sunt un element important al design-ului interior in ultimii ani si se preconizeaza ca trendul va continua in 2023. Plantele pot aduce o nota de prospetime si viata in orice spatiu.
  4. Utilizarea de obiecte de arta pentru a adauga caracter spatiilor. Se preconizeaza ca obiectele de arta vor juca un rol important in design-ul interior in 2023, astfel incat afacerile ar putea beneficia de utilizarea lor pentru a adauga o nota de caracter spatiilor.
  5. Utilizarea de tehnologie integrata in design-ul interior. Se preconizeaza ca tehnologia va juca un rol important in design-ul interior in 2023, astfel incat afacerile ar putea beneficia de utilizarea de tehnologie integrata, cum ar fi sisteme de iluminat sau sisteme de control al temperaturii, pentru a crea spatiile mai confortabile si mai functionale.
  6. Utilizarea de forme asimetrice in design-ul interior. Formele asimetrice pot adauga un element de interes si de originalitate spatiilor, astfel incat se preconizeaza ca acest trend va fi popular in 2023.

Sursa imagini: www.whowhatwear.co.uk