Titirez.ro promite o experienta de neuitat la standul sau din cadrul targului imobiliar Timon, 16-19 Octombrie, Piata Constitutiei

Titirez.ro promite o experienta de neuitat la standul sau din cadrul targului imobiliar Timon, 16-19 Octombrie, Piata Constitutiei

Bucuresti – 16 octombrie 2014 – Titirez.ro vine in ajutorul utilizatorilor care cauta online o proprietate, cu o baza de date activa de peste 19.000 anunturi rezidentiale in Bucuresti, 1.500 de anunturi cu pret redus, cele mai noi ansambluri rezidentiale de la dezvoltatori, 300 de anunturi noi adaugate zilnic si cautare pe harta in jurul locatiei utilizatorului.

Titirez.ro pune la dispozitia utilizatorilor si aplicatia de mobil pentru Android si IOs, care gazduieste toate anunturile imobiliare prezente si pe varianta desktop a portalului. Aplicatia Titirez.ro reprezinta cea mai facila cale catre toate anunturile imobiliare din Romania, actualizate zilnic, printr-o navigare usoara pe telefon sau tableta si o serie de functionalitati de top: cautare si filtrare customizata a anunturior in modul lista sau direct pe harta, selectie multipla, cautare pe zona sau in jurul locatiei curente, semnalizarea modificarilor de pret in minus sau in plus, acces la cautarile efectuate anterior, salvarea anunturilor favorite, contact direct cu cel care a publicat anuntul, alerte si notificari customizabile.

Obiectivul site-ul Titirez.ro este promovarea con?inutului de calitate publicat de agentii imobiliari si de proprietarii de imobile. oferindu-le informatii complete pentru ca utilizatorii site-ului sa poata lua o decizie corecta si bine informata, pentru a elimina toti pasii neplacuti, inutili, complicati pe care-i experimenteaza o mare parte din utilizatori atunci când interactioneaza cu domeniul imobiliar.

La standul Titirez.ro din cadrul Targului Timon, utilizatorii site-ului vor primi consultanta imobiliara de la profesionistii din domeniu, partenerii Titirez.ro si reprezentatii unora din cele mai representative agentii imobiliare si companii dezvoltatoare de parcuri rezidentiale din Bucuresti.

Mai mult decat atat, utilizatorii Titirez.ro vor avea sansa sa castige premii in bani pe loc participand la activarea cu masina de bani prezenta la standul Titirez.ro.

Afacerea Titirez.ro este o initiativa antreprenoriala si reprezinta o investitie de peste 3 milioane EUR si o experienta de 4 ani in piata de imobiliare, cu un portofoliu de peste 1000 de parteneri.