Un martisor de la Gama Optic pentru doamne si domnisoare: 10% reducere la orice comanda intreaga de ochelari de vedere

Un martisor de la Gama Optic pentru doamne si domnisoare: 10% reducere la orice comanda intreaga de ochelari de vedere

Un martisor de la Gama Optic pentru doamne si domnisoare! Beneficiati de 10% reducere la orice comanda intreaga de ochelari de vedere (rama+lentile+manopera). Promotia este valabila pana pe 31 Martie 2018.

Bucura-te de primavara cu o vedere perfecta! Te asteptam in magazinele de optica din Cluj-Napoca, Gherla si Dej pentru a alege impreuna perechea de ochelari de vedere ideala pentru tine.

Iti oferim suport pentru alegerea tipului de rame de ochelari de vedere, luand in considerare fizionomia ta, profesia si stilul tau de viata.

rame gama optic

Dispunem de o gama foarte variata de rame de ochelari de vedere, de la cele mai renumite branduri: Ray-Ban, Vogue, Police, Jaguar, Guess, Davidoff, etc. Ramele comercializate de noi impaca orice preferinta: rame stil office, rame cu design extravagant si, bineinteles, rame moderne, in ton cu ultimele tendinte. Cu o pereche de rame bine aleasa ochelarii de vedere devin mai mult decat o nevoie, completandu-ti personalitatea.

Dupa ce ti-ai ales rama de ochelari potrivita, montajul ochelarilor se va realiza in atelierul nostru ultramodern, folosind aparatura computerizata de slefuire a lentilelor.

Lentilele de vedere sunt completate cu o serie de tratamente, precum filtrul antireflex Hoya BlueControl daca lucrezi zilnic in fata unui calculator sau tratamentul fotocromic Hoya Sensity daca ai ochii sensibili la lumina puternica a soarelui.

In magazinele Gama Optic din Cluj-Napoca iti punem la dispozitie un concept inovativ de la HOYA, Yuniku, ce asigura o personalizare extinsa a ochelarilor de vedere. Vei fi implicata direct in procesul crearii unei perechi de ochelari de vedere custom. Optometristul incepe cu masurarea parametrilor de vedere, cu evaluarea trasaturilor tale faciale si apoi foloseste software-ul de ultima generatie Yuniku pentru a calcula pozitia ideala a lentilelor in raport cu ochii. Se stabilesc forma ramelor, culoarea, finisajele si se realizeaza o simulare virtuala a ta purtand aceasta pereche de ochelari personalizata, avand posibilitatea astfel de a interveni pentru a finaliza si ultimele mici detalii. Rama este realizata ulterior cu imprimante 3D in functie de acesti parametri unici. Te poti astfel bucura de cea mai inalta precizie optica, fara a-ti compromite stilul!

Bucura-te de primavara, pana la cel mai mic detaliu cu Gama Optic!

Mai multe detalii despre noi, gasesti pe website-ul nostru http://gama-optic.ro/  si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/gamaoptic/