(P) HOYA aduce simularea oculara 3D de inalta precizie in magazinele de optica medicala

(P) HOYA aduce simularea oculara 3D de inalta precizie in magazinele de optica medicala

UITHOORN, Olanda- 21 septembrie 2015. Lider in dispozitivele bazate pe tehnologie utilizate ca suport pentru vanzari, HOYA se poate mandri cu lansarea celei mai recente inovatii: HOYA Vision Simulator. Acesta permite purtatorilor sa experimenteze noile lentile inainte de a le cumpara, chiar in magazin.

Folosind prescriptia medicala actuala a purtatorilor, HOYA Vision Simulator ofera o experienta exacta a vederii 3D, vizualizand efectele diferitelor modele de lentile si tratamente.

HOYA diminueaza linia dintre realitate virtuala si realitate individuala, oferind purtatorilor posibilitatea de a alege cele mai potrivite lentile si tratamente.

Cum functioneaza?

HOYA Vision Simulator este usor de utilizat, igienic si conceput pentru utilizarii intense. Este controlat de o aplicatie descarcata pe un smartphone.

Purtatorii privesc prin dispozitiv pentru a vedea un mediu virtual. Opticianul aplica parametrii purtatorului si prescriptia medicala exacta. Pentru controlul de la distanta se foloseste o tableta. Opticianul decide ce va vedea si va experimenta purtatorul si poate demonstra si explica diferitele optiuni disponibile pentru acesta.

Simulatorul imbunatateste experienta clientilor, oferindu-le posibilitatea de “a vedea inainte de a cumpara”. Acest lucru conduce la o alegere rapida si exacta a lentilelor de ochelari si a tratamentelor pentru lentile. De asemenea, HOYA Vision Simulator creste increderea si satisfactia generala a clientilor opticii mediciale.

Apel pentru beta-testeri

Opticienii sunt invitati sa fie printre primii care utilizeaza HOYA Vision Simulator in magazinele lor.

Prin intermediul site-ului dedicat, www.hoya-vision-simulator.com/ro, opticienii se pot inregistra pentru a-si manifesta interesul. Zece opticienti vor fi selectati ca beta-testeri. Feedback-urile lor vor fi publicate pe site, impreuna cu informatii generale, actualizari si stiri despre dispozitiv.

Inovatii si Premii

La Silmo 2008, la Paris, HOYA a fost primul furnizor de lentile care a utilizat realitatea virtuala pentru a demonstra calitatea designului lentilelor progresive Hoyalux iD MyStyle.

La Opti 2012, in Munchen, HOYA a fost pionier in realitate augmentata complet interactiva cu HVC Viewer. Aplicatia s-a bucurat de succes atat la nivel local, cat si la nivel European. HVC Viewer a devenit cea mai bine vanduta aplicatie din magazinele specializate din Germania si a fost recunoscuta drept o „inovatie de top” la Expo Optica din Madrid, Spania. Aplicatia a fost, de asemenea, nominalizata pentru un Silmo d’Or in categoria Vision si a castigat prestigiosul SMAU Mob App la  expozitia “Tehnologia informatiei si a comunicatiilor” din Milan, Italia. Astazi, realitatea augmentata este considerata a fi un instrument extrem de eficient pentru vanzari si mai mult de 8800 de magazine de optica utilizeaza in mod activ aplicatia HVC Viewer.

Despre HOYA

Fondata in 1941 in Tokyo, Japonia, HOYA este o companie globala med-tech si furnizor lider de high-tech si produse inovatoare medicale. HOYA este activa in domeniul sanatatii si a tehnologiei informatiei furnizand ochelari de vedere, endoscoape medicale, lentile, precum si componente cheie pentru dispozitive semiconductoare, ecrane LCD si HDD-uri. Cu peste 150 de birouri si filiale in toata lumea, HOYA are in prezent o forta de munca multinationala de peste 34.000 de persoane. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.hoya.com.

Pentru informatii suplimentare

HOYA Vision Care Europa, domnul Felix Espana (HOYA New Media Team)

Telefon: +31 297 514 372 | E-mail: press@hoya.eu

Website: www.hoya-vision-simulator.eu