Workshop-uri Bucuresti, Iunie 2017

Workshop-uri Bucuresti, Iunie 2017

Fiind cel mai mare oras si principalul centru cultural din Romania, Bucurestiul gazduieste in fiecare luna numeroase evenimente artistice, conferinte, ateliere si seminarii. Fie ca vorbim de ateliere de pictura, workshopuri de dezvoltare personala  sau de seminarii internationale, aici vei gasi informatii cu privire la cele mai importante evenimente din luna iunie, din Bucuresti.

DevTalks

Locatia: Romexpo, Bucuresti, Romania

Data si ora: 08 Iun 2017, 10:00 – 18:00

Despre workshop: DevTalks este o conferinta adresata developerilor si specialistilor in IT interesati de ultimele trenduri din domeniile Web, Mobile, IoT, Cloud Computing si Big Data.

Mai multe detalii despre workshop gasiti aici: http://www.devtalks.ro/bucharest/

Workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale

Locatia: Art & Hobby Studio, Bucuresti, Romania

Data si ora: 11 Iun 2017, ora 13:00

Despre workshop: In cadrul acestui workshop poti sa descoperi metode de dezvoltare personala si arta pentru a-ti vindeca emotiile. Accesand imaginatia, relaxarea si detasarea vei vedea aceeasi situatie sau poveste cu alti ochi, intr-un mod constructiv, pozitiv si detasat.

Mai multe detalii despre workshop gasiti aici: http://artandhobbystudio.ro/event/workshop-de-dezvoltre-personala-prin-pictura-de-mandale/?event_date_get=2017-06-11

FitMomInAction: PREGNANCY Workshop

Locatia: World Class Caro – Bvd. Barbu Vacarescu, nr. 164A, in incinta Hotel Caro

Data si ora: 11 Iun 2017, 09:00 – 15:00

Despre workshop: Creat exclusiv pentru a ajuta femeile care vor sa treaca mult mai usor prin unele dintre cele mai importante momente ale vietii: perioada sarcinii, antrenamentul din timpul sarcinii, recuperarea dupa sarcina si nu in ultimul rand revenirea la activitatile obisnuite.

Mai multe detalii despre workshop gasiti aici: http://www.move-on.ro/programe-educationale-workshops/fitmominaction-pregnancy-workshop

Povesti cu Artisti – Dan Byron in dialog cu Adrian Ciobanu

Locatia: Gradina Verona

Data si ora: 13 iunie 2017, ora 19:00

Despre workshop: Laboratorul de Arta te invita cu drag la cel de-al treilea eveniment din seria “Povesti cu Artisti”. Te asteptam sa petrecem impreuna o seara inspirationala alaturi de cei doi invitati ai nostri. Te incurajam sa vii curios si dornic sa descoperi povesti inspirationale!

Mai multe detalii despre workshop gasiti aici: https://www.facebook.com/laboratoruldearta/

Atelier culinar Best Burgers in Town, powered by Vivo Food Bar

Locatia: Kuxa Studio, Bucuresti, Romania

Data si ora: 14 Iun 2017, 18:30 – 21:30

Despre workshop: Invata sa prepari cei mai buni Burgeri din Oras cu Chef Tudor Nicolescu! Am ales pentru voi preparatele de top din meniul Vivo Food Bar.

Mai multe detalii despre workshop gasiti aici: https://www.facebook.com/events/1709749912659789/

Atelier de pictat pahare

Locatia: Art & Hobby Studio, Bucuresti, Romania

Data si ora: 28 Iun 2017, ora 15:00

Despre workshop: Artistul plastic Maria Ivan Gurzu iti va indruma pasii in realizarea unor pahare originale. Fiecare participant va avea la dispozitie doua pahare cu picior pe care le va picta in tematica preferata. Paharele le poti pastra pentru tine sau le poti face cadou cuiva drag!

Mai multe detalii despre workshop gasiti aici: http://artandhobbystudio.ro/event/atelier-de-pictat-pahare-7/