10 masini economice pe care le puteti inchiria din parcul auto Master’s Rent a Car

10 masini economice pe care le puteti inchiria din parcul auto Master’s Rent a Car

Inchirierea unei masini pe termen mediu sau lung, ori doar pentru weekend, poate fi o solutie salvatoare in multe situatii: cand plecati in concediu, cand nu aveti timp sa duceti autoturismul propriu in service inainte de a parcurge distante mai mari sau cand doriti o alternativa mai confortabila la calatoriile cu trenul sau alte mijloace de transport in comun asemanatoare.

Va prezentam 10 modele de vehicule fiabile caracterizate printr-un consum redus de carburanti, perfecte pentru plecarile in strainatate si in general, la drum lung, ce pot fi inchiriate la pret mic. 

Un autoturism Opel Corsa model nou va poate scuti de cheltuieli inutile cu benzina, mai ales daca practicati un stil de sofat “eco”, non-agresiv, adica fara depasiri repetate, in zigzag ori manevre bruste de fanare, slalom printre masini etc. Chiar si dupa rulaje mai mari, Opel Corsa cu look-ul sau zvelt, dinamic, asigura economie de combustibil si implicit, de bani.

Serviciile noastre de inchirieri auto Volkswagen Golf in Bucuresti includ dotari full-option, ca de pilda: clima, sistem ABS, mp3, geamuri si oglinzi electrice, 6 airbaguri. Aceasta masina nemteasca este apreciata in general pentru fiabilitatea de care da dovada, avantajandu-va prin conditii de siguranta de in trafic. Totodata, un alt criteriu care caracterizeaza acest autoturism precum si restul masinilor din parcul Master’s Rent a Car, se refera la confortul sporit oferit.

Daca doriti sa conduceti un sedan de clasa compacta, cea mai buna varianta este sa optati pentru noile modele proiectate de constructorul nipon, Mazda 3. Japonezii se lauda ca au reusit sa faciliteze scaderea poluarii asupra mediul natural, nivelul de emisii de COfiind de 104 g/km. Dotat cu i-ELOOP, primul sistem de franarea regenerativa din lume, cu rol de stocare a energiei eliberate in momentul franarii intr-un capacitor ca alternativa la clasica baterie, Mazda 3 este o masina care va permite sa realizati o economie de combustibil marita.

Chevrolet Aveo Sedan, pe de alta parte, creat sub sigla sud-coreeana Daewoo, ramane o varianta de luat in calcul daca vreti sa beneficiati de eficienta de combustibil.

Oferta parcului nostru auto include si serviciul de inchirieri ieftine Toyota Corolla Sedan in Otopeni cu sau fara sofer. Este masina ideala pentru cei care cauta un interior spatios, cu suficient loc pentru 5 oameni, ce poate asigura depozitarea in bune conditii a maxim 4 bagaje mai mari plus doua valize mai mici.

Alte autoturisme de inchiriat ieftin cu consum redus de combustibil pe care le puteti descoperi vizitand parcul nostru auto sunt: BMW Seria 3 Diesel, Ford Focus New Automat Diesel, Skoda Octavia New Model Automat Diesel etc.

Daca cautati sa inchiriati un minivan 8+1 locuri, avem disponibile pentru dumneavoastra, modelele Renault Trafic Passanger Diesel si Mercedes Vito, ambele cu consum scazut de combustibil – aproximativ 9 L / 100 km.