Dacia pentru serviciile de urgenta – noul Duster Ambulanta

Dacia pentru serviciile de urgenta – noul Duster Ambulanta

Dacia anunta primele vehicule Duster destinate serviciilor de Ambulanta

Impreuna cu societatea Romturingia, din Campulung Muscel, specializata in conversia si amenajarea de caroserii, Dacia va livra primele vehicule Duster Ambulanta. Acest nou proiect a vizat  realizarea unui vehicul pentru transportul persoanelor bolnave, care sa fie adaptat exploatarii in cele mai dificile conditii de teren.

Modelul Duster Ambulanta reprezinta rezultatul cooperarii  dintre echipele de specialisti ai Renault Tehnologie Roumanie (RTR) si cei de la Romturingia, fiind o ambulanta de tip A1 omologata conform normelor europene. Avand la baza structura modelului Duster, Aceasta a fost suprainaltata si alungita cu 300 mm, prin extinderea consolei spate, asigurand spatiul necesar instalarii ntregului ansamblu util pentru transportul unui bolnav si a unui insotitor, impreuna cu echipamentele medicale necesare acordarii primului ajutor.

Prima livrare va fi in Angola

Duster Ambulanta ofera avantajul capacitatii de interventie in zone extrem de dificile, inaccesibile in mod obisnuit pentru majoritatea ambulantelor clasice, datorita carosarii realizate de Romturingia, si prezinta un raport inegalabil prestatii/pret. Primele vehicule Duster ambulanta comandate sunt livrate in Angola, piata unde modelele produse de uzina de la Mioveni sunt comercializate sub marca Renault.

Romturingia este una dintre cele mai importante companii din tara specializate in activitatea de carosare, iar printre rezultatele colaborarii acesteia cu Dacia se numara si vehiculul Duster Pick-Up, care a intrat, incepand de anul trecut, in dotarea flotei OMV Petrom.

 

Sursa: www.daciagroup.com