Conferinta Globala a Cauciucului 2016

Conferinta Globala a Cauciucului 2016

Thailanda, cel mai mare producator de cauciuc natural al lumii, a fost aleasa sa gazduiasca Conferinta Globala a Cauciucului, anul acesta. Evenimentul va avea loc intre 11-13 octombrie si este una dintre adunarile anuale de unde nu trebuie sa lipseasca jucatorii importanti din industria anvelopelor.

Tema principala a conferintei este centrata pe ideea oportunitatilor de sofat (“Driving Transformation and Unlocking Opportunities”), unde vor fi prezenti oficiali ai guvernelor, producatori si distribuitori de cauciuc, importatori si exportatori, analisti din industria cauciucului, precum si fabricanti de echipamente auto din peste 25 de tari. Discutiile se vor axa asupra largului spectru comercial si dezvoltarilor R&D, aspectele economice implicate, modalitati sustenabile, ecologice, impartasirea de experiente, ultimele trenduri si avansuri tehnologice in domeniu.

Acest eveniment este sustinut de Consiliul de Cercetare si Dezvoltare Internationala a cauciucului (International Rubber Research Development Board) si Grupul International de Studiu (IRSG), alaturi de peste 20 de asocitii guvernamentale si globale. In cadrul conferintei, peste 18 invitati vor lua cuvantul pentru a expune subiecte de maxima importanta.

Industria anvelopelor nu ar fi posibila fara utilizarea cauciucului natural drept materie prima. Toti marii producatori de anvelope incearca sa vina cu noi linii de pneuri pentru dotarea mai eficienta a vehiculelor, luand in calcul minimizarea emisiilor de dioxid de carbon. Astfel de branduri sunt Nokian, Michelin, Bridgestone, pentru a mentiona doar cateva. Politica lor indreptata asupra indeplinirii celor mai exigente criterii si standarde de calitate si siguranta, se impleteste armonios cu constientizarea nevoii de a proteja mediul inconjurator. Din acest motiv, multe dintre tehnologiile implementate au ca obiectiv reducerea consumului de carburanti si implicit, cresterea durabilitatii produselor proiectate.

Daca sunteti interesati sa achizitionati, in vederea unei echipari corespunzatoare a vehiculului in urmatorul sezon rece,  anvelope de iarna fiabile si performante, va recomandam sa apelati doar la furnizori autorizati, precum sc Hilserv srl.

Sursa online:

http://www.rubbernews.com/section/events?eid=3414937