3 idei de afaceri pe care le poti lansa cu 10.000 de euro

3 idei de afaceri pe care le poti lansa cu 10.000 de euro

Sunteti in cautare de idei de afaceri profitabile, cu investitii mici? Probabil va intrebati ce afacere mai functioneaza in ziua de azi, in contextul in care multe companii se desfiinteaza, iar economia in Romania si in Europa nu este tocmai roz. Mai sunt insa multe oportunitati de afaceri in Romania, chiar si cu bani putini. Secretul succesului pare a fi o combinatie intre creativitate, originalitate, pasiune si organizare minutioasa.

Inainte de  a demara o afacere, iti recomandam sa studiezi bine piata si potentialul afacerii, sa iti faci un plan al afacerii bine pus la punct si sa iei in considerare fondurile nerambursabile oferite de stat.

Intr-o societate in care parintii sunt prea ocupati sa alerge dupa bani, copiii au nevoie de o educatie potrivita. Desigur, fiecare parinte face ce considera ca este mai bine pentru copilul lui, insa eu am gasit cea mai buna solutie pentru a ii oferi copilului educatia potrivita, chiar daca parintii sunt mai tot timpul plecati. Pentru ca in tara noastra exista un numar destul de mare de elevi care se afla in ingrijirea bunicilor sau chiar a unui tutore, m-am gandit ca un Afterschool ar fi potrivit atat pentru ei, cat si pentru restul elevilor. De ce? Pentru ca aici vor primi asistenta unui psiholog, vor fi indrumati de cadre didactice specializate si nu doar vor dormi sau isi vor face temele.

Mai multe detalii aici.

Am de multa vreme in minte o idee de afacere si ma bucur sa o impartasesc si cu voi. M-am gandit ca suma de 10.000 de euro este potrivita pentru toate costurile de demarare a acesteia. Bineinteles, asta luand in calcul si neprevazutul, pentru ca este destul de greu sa obtii profit chiar imediat dupa deschidere. Asadar vreau sa investesc intr-o… cultura de sofran!

 

Mai multe detalii aici.

 

Visul meu este sa imi deschid un after-school cu predare in limba engleza. Visul lui este o balta de peste. Daca as avea 10.000 de euro, as alege visul lui, pentru binele casei noastre. Nu ar mai pleca in week-end de acasa, nu s-ar mai supara pe patronii de balti care nu sunt corecti, nu l-as mai stii pe drum. Ci acasa, la balta noastra.

Planul e facut, sotul stie deja cum va arata. Avem un teren, mai jos de noi, cam mlastinos. Trebuie excavat, vreo 2 metri, pus pietris si nisip, populat cu pesti. Investitii serioase, in pompe, sisteme hidraulice, de drenare. Trebuie sa infintam o firma, sa-i dam un nume sortit succesului si s-o pornim in aventura vietii noastre.

Mai multe detalii aici.