6 locuri de joaca pentru copii in Bucuresti

6 locuri de joaca pentru copii in Bucuresti

Cand sunt mici, singurul lucru pe care copiii vor sa il faca este sa se joace. Importanta jocului in dezvoltarea copilului trebuie sa fie foarte bine inteleasa de catre parinti. Foarte multe cercetari stiintifice au aratat ca exista o legatura clara intre joc si dezvoltarea cognitiva, emotionala, sociala si fizica a copilului. Locurile de joaca sunt o buna oportunitate pentru copii de a socializa si de a se distra, atunci cand parintii au diverse treburi de rezolvat.

Iti prezentam mai jos 6 locuri de joaca pentru copii, din fiecare sector al Bucurestiului :

 

1. Loc de joaca Bucuresti, Sector 1 – Balonul Copiilor

O lume de povesti pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, dar si buna dispozitie pt parinti si bunici. Are in componenta 8 jocuri gonflabile (tobogane, cursa cu obstacole, saltele de sarituri, saltea cu bile etc) si 6 jocuri electronice (fotbal pe masa, 2 hockei pe masa, box, flipper si rechinii jucausi).

Tarife: Intrarea este gratuita pentru adulti, iar pentru copii tariful de intrare este de 15 RON in timpul saptamanii si de 20 RON in weekend. Timpul este nelimitat, iar biletul este valabil toata ziua.

Adresa: Sos. Nordului, langa lacul Herastrau

Site: http://www.balonulcopiilor.ro/

2. Loc de joaca Bucuresti, Sector 2 Jolie Kids

Puteti sa lasati copilasii la ei,  pentru cateva ore, fara a va face probleme. Personalul specializat ii va supraveghea si antrena in jocuri interactive pentru a le dezvolta abilitatile si inteligenta, dar si pentru a-i ajuta sa se integreze intr-un grup de joaca !
Program: luni – vineri 9 – 21 ;sambata-duminica : 10-21.

Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 103 bis

Site: http://www.jolie-kids.ro/

3. Loc de joaca Bucuresti, Sector 3BeautyPlay

Salonul de infrumusetare Beauty Play si-a deschis portile in 2010 si are un concept cat se poate de interesant, in special pentru parinti: pe langa partea de infrumusetare pentru adulti, la Beauty Play exista si un loc de joaca pentru copii, frizerie pentru copii si magazin cu articole pentru prichindei. Astfel mamicile pot veni linistite alaturi de micutii lor la salon si-si pot lasa copiii in grija adultilor care ii au sub ingrijire. Locul de joaca BeautyPlay este modern si sigur. Este dotat cu tobogane, saltele moi si castel gonflabil.

In fiecare sambata, incepand cu ora 11, BeautyPlay te invita la teatru. Un spectacol interactiv, distrativ, cu personaje costumate si papusi, sustinut de actori profesionisti, care ii va incanta pe cei mici.

Adresa: Campia Libertatii nr. 39A, Bucuresti, sector 3

Tarif teatru papusi: 15 lei

Tarif loc de joaca:  15 lei, nelimitat ; gratis pentru clientii salonului

Sitehttps://loc-joaca-copii.beautyplay.ro/loc-de-joaca/

Facebook: https://www.facebook.com/BeautyPlayKidZone

4. Loc de joaca Bucuresti, Sector 4 – Yellow Place

Pentru copiii cu virste cuprinse intre 6 luni si 3 ani exista un spatiu special amenajat de 70 mp, sigur si atractiv, cu jucarii diverse, piscina mare cu bile, topogane, casute, plusuri, jocuri de constructie, toate potrivite varstei si nevoilor copiilor mici, care ajuta la dezvoltarea gindirii creative, a capacitatilor senzoriale, limbajului, sociabilitatii si imaginatiei. Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani descopera pe o suprafata generoasa de joaca o structura modulara pe mai multe nivele, tobogan, gonflabila, piscina cu bile, masinute cu pedale, jocuri de constructii, papusi, masini de curse, mese speciale de desen, sevalete pentru pictura, multe alte jocuri si jucarii.


Tarife: 10 lei/ora de luni pana vineri, 12 lei/ora in weekend si sarbatori legale

Adresa: Sos. Vitan-Barzesti nr.7A; la etajul centrului commercial Vitantis

Site: http://www.loc-de-joaca.ro/Loc_de_joaca.htm

5. Loc de joaca Bucuresti, Sector 5 – Fun 4 all Club

Clubul Fun4All ofera copiilor dvs un taram de vis, plin de jucarii si un playground complex professional. Toate activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la varstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incat parintii se pot juca impreuna cu ei sau au posibilitatea de a-si petrece timpul într-un cafe bar, in interiorul caruia exista un monitor prin intermediul caruia pot urmari activitatea copiilor.


Tarife: Luni – joi 15 lei, vineri 11:00–16:00 – 15 lei, 16:00–20:00 – 20 lei, week-end 20 lei

Adresa: Str. Cooperatiei nr 5A, Sector 5

Site: http://www.fun4allclub.ro/

6. Loc de joaca Bucuresti, Sector 6 –  Zuzi Party

 

  • Un spatiu intim pentru petrecerea si distractia copiilor.
  • Spatiu de joaca atat in interior cat si in exterior
  • Spatiu destinat parintilor.
  • larga varietate de inchirieri costume copii pentru serbari si carnaval.

Tarife intrare loc de joaca:   

10 ron / ora / copil

25 ron / 3 ore / copil

Program: Miercuri-Duminica: 13:00 – 21:00

Adresa: Valea Oltului, nr. 123 – 129 , CLadirea MTR, Parter,

Site: http://www.zuziparty.ro

One thought on “6 locuri de joaca pentru copii in Bucuresti

Comments are closed.