(P) Hoya ajunge la un acord privind achizitionarea producatorului elvetian de lentile Knecht & Müller AG

(P) Hoya ajunge la un acord privind achizitionarea producatorului elvetian de lentile Knecht & Müller AG

UITHOORN, 01 octombrie 2015 – HOYA are placerea de a anunta achizitionarea partenerului sau de productie si de distributie, Knecht & Müller AG (Stein am Rhein, Elvetia).

Acordul face ca Knecht & Müller AG sa devina cea mai tanara membra a corporatiei HOYA si cea mai noua achizitie din regiunea DACH (Germania, Austria, Elvetia), unde compania are deja locatii in Brunn am Gebirge (HOYA Lens Austria) si Mönchengladbach (HOYA Lens Germany GmbH).

Knecht & Müller AG a fost condusa timp de mai mult de 100 de ani de catre familia Müller-Knecht. Odata cu achizitionarea, familia este increzatoare ca afacerea lor este pe maini bune.

„In HOYA am gasit un partener stabil, de incredere, care va continua munca si filozofia noastra, si va asigura angajatilor nostri un viitor de succes, durabil”, a declarat actualul presedinte, Dr. Peter Müller.

In urma achizitiei, Dr. Müller va parasi pozitia actuala. Oliver Fischbach, directorul general al HOYA Lens Germany GmbH, va prelua responsabilitatile sale. Igor Merhar, seful de dezvoltare a afacerilor la Knecht & Müller AG, va deveni manager de tara.

„Astept cu nerabdare sa lucrez cu echipa Knecht & Müller. Vom produce si distribui lentile HOYA si lentile high-tech Knecht & Müller, produse in Stein am Rhein, atat pe piata din Elvetia, cat si pe pietele internationale”, a adaugat domnul Fischbach.

„Suntem mandri sa uram bun venit celor de la Knecht & Müller, in calitate de membri HOYA Corporation”, a declarat Hans Werquin, CEO HOYA Vision Care Europa. „Elvetia este una dintre pietele noastre cheie din Europa Centrala, ai carei clienti ii putem servi acum direct. Knecht & Müller are peste un secol de traditie in domeniul optic si o expertiza vasta in productia de lentile de high-tech. Aceasta mostenire se potriveste perfect cu obiectivele strategice Hoya din regiunea DACH si din afara ei. „

Despre Hoya

Fondata in 1941 in Tokyo, Japonia, HOYA este o companie globala med-tech si furnizor lider de high-tech si produse inovatoare medicale. HOYA este activa in domeniul sanatatii si a tehnologiei informatiei furnizand ochelari de vedere, endoscoape medicale, lentile, precum si componente cheie pentru dispozitive semiconductoare, ecrane LCD si HDD-uri. Cu peste 150 de birouri si filiale in toata lumea, HOYA are in prezent o forta de munca multinationala de peste 34.000 de persoane.

Despre Knecht & Müller AG

Knecht & Müller AG este o companie moderna, cu 100 de ani de traditie de familie. Misiunea sa este de a oferi purtatorilor de ochelari produse personalizate, inovatoare si de precizie. Elementul-cheie al companiei este productia de lentile individuale, cu prescriptie. Calitatea superioara, materialele de prima clasa si productia la cel mai inalt nivel tehnic sunt absolut cruciale in acest proces.


Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Ms. Marijn de Winter, Marketing Manager HOYA Vision Care Europe

Telefon: +31 297 514 225

Email: press@hoya.eu

Pentru mai multe informatii despre HOYA, va rugam sa vizitati www.hoya.com