Afaceri inedite deschise in ultimii cinci ani in Los Angeles

Afaceri inedite deschise in ultimii cinci ani in Los Angeles

Orasul Los Angeles este cunoscut pentru aportul constant de idei si trenduri inovatoare. Ai auzit vreodata de o moara de faina urbana? Sau despre o companie dedicata producerii celei mai confortabile lenjerii intime? Acestea sunt doar doua dintre cele mai noi idei de afaceri mici pe care le poti gasi in Los Angeles deschise in ultimii cinci ani.

Iata care sunt 7 dintre cele mai inedite afaceri deschise in Los Angeles in ultimii cinci ani.

  • Alimento. Acesta este un restaurant italian in care angajatii pun mult suflet in munca lor. Restaurantul se afla in cartierul modern Silver Lake si ofera clientilor mâncaruri autentice italiene, cum ar fi ravioli facut manual, si o selectie eclectica de vinuri.
  • Better Booch. Better Booch este un producator de ceai, specializat in fabricarea de Kombucha, care foloseste un amestec de arome 100% organic. Ceaiurile sunt vandute in magazine, peste tot in sudul Californiei. Compania a deschis un magazin cu bar in Grand Central Market, si serveste Kombucha si alte ceaiuri naturale de calitate.
  • Bloom That. Bloom That este un serviciu de livrari de flori, usor si accesibil. Acesta ofera aranjamente florale in termen de 90 de minute de la plasarea comenzii. Site-ul si aplicatia ofera o modalitate de comanda eficienta, in trei pasi. Colectia de flori este modificata constant, clientilor fiindu-le prezentate mereu produse noi.
  • Eggslut. Acesta este un restaurant bazat pe preparate din ou. Afacerea a pornit initial ca o toneta, deschizand in 2013 un restaurant in Grand Central Market. Orice produs din meniu contine oua, incluzand sandwich-urile.
  • Grist & Toll. Grist & Toll este o moara de faina urbana, iar procesul de macinare este unul special, ce pastreaza nutrientii principali nemodificati, pentru a obtine paine de cea mai buna calitate.
  • Headspace. Acesta este un site cu exercitii mentale dificile. Headspace este o colectie de exercitii mentale si meditatii, concepute pentru intretinerea si dezvoltarea abilitatilor mentale, si pentru a ajuta oamenii sa se cncentreze mai bine si sa zambeasca mai des.
  • Laurel and Wolf. Laurel and Wolf este un serviciu de design interior la preturi accesibile. Echipa de designeri ofera solutii potrivite pentru toate posibilitatile financiare. Clientii pot face un test online sau pot trimite poze ale spatiului pe care vor sa-l amenajeze, iar la scurt timp vor primi un raspuns cu solutia prousa de Laurel and Wolf.