AluKonigStahl si Schuco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat

AluKonigStahl si Schuco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat

Alukonigstahl sarbatoreste 60 de ani de parteneriat de succes, alaturi de Schuco International, liderul de piata al sistemelor din aluminiu. Aceasta cooperare si dezvoltarea continua de produse au condus Alukonigstahl catre pozitia de lider in tehnologie si inovatie si pe piata din Romania.

Datorita parteneriatului strategic dintre cele doua companii, Schuco s-a extins si a ajuns la clientii din regiunea estica a Europei cu cele mai performante sisteme de profile arhitecturale pentru constructia de ferestre, usi, fatade si sere. Acestora li se adauga sisteme de protectie solara, balcoane, sisteme de protectie antiexplozie, antiefractie sau antifurt.

„Totul a inceput in 1958, la targul international „Hannover Messe”, unde Karl Konig – bunicul actualului CEO al Alukonigstahl, Philip Konig – a convins compania Schuco de beneficiile unei colaborari. incepand cu 11 septembrie 1958, parteneriatul de succes dintre cele doua companii a confirmat de-a lungul celor 60 de ani ca acestea actioneaza in beneficiul clientilor sai, raspund nevoilor din prezent ale acestora, dar, mai ales, asigura succesul ambelor parti in viitor”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukonigstahl Romania si Republica Moldova.

Alukonigstahl este o companie de familie care opereaza in Europa Centrala si de Sud-Est si care este deja la cea de-a patra generatie. Loialitatea angajatilor dar si a numerosi clienti care se pastreaza de-a lungul acestor generatii subliniaza insemnatatea parteneriatului reciproc: personal, orientat spre servicii, loial si stabil. Cu echipe tehnice si de vanzari solide, compania ofera consultanta si asistenta tehnica in toate etapele unui proiect de constructie.

Abordarea orientata catre client, expertiza recunoscuta si parteneriatul cu Schuco permit Alukonigstahl sa ofere solutii personalizate, avansate tehnologic si orientate catre viitor partenerilor sai locali. in prezent, colaborarea strategica asigura succesul proiectelor arhitecturale din cele 17 tari in care este prezent Alukonigstahl, prin indeplinirea celor mai stricte cerinte de calitate, securitate si eficienta energetica.

Despre Schuco

Cu sediul in Bielefeld, Schuco International KG dezvolta si vinde solutii de sisteme pentru ferestre, usi si fatade. Cu peste 4900 de angajati la nivel mondial, compania lucreaza pentru a fi liderul industriei in ceea ce priveste tehnologia si serviciile inovatoare. in plus fata de produsele inovatoare pentru cladirile rezidentiale si comerciale, specialistul in fatade pentru cladiri ofera consultanta si solutii digitale pentru toate fazele unui proiect de constructie – de la ideea initiala pana la proiectare, fabricare si instalare. 12.000 de producatori, dezvoltatori, arhitecti si investitori din intreaga lume colaboreaza cu Schuco, compania fiind activa in mai mult de 80 de tari, cu o cifra de afaceri de 1,575 miliarde de euro in 2017.

Despre Alukonigstahl Romania
Infiintata in 1864, Alukonigstahl GmbH este o companie de familie dezvoltata de-a lungul a cinci generatii, iar in prezent acopera 17 tari Sud-Est europene, cu o cifra de afaceri de peste 300 milioane de euro (in 2014).

Din 1995, s-a infiintat filiala din Romania, cu sediul si depozitul central in Bucuresti si un birou tehnico-comercial in Cluj. Alukonigstahl asigura partenerilor sai locali o gama larga de produse si servicii: sisteme de profile Schuco din PVC si aluminiu pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; sisteme de profile din otel Jansen pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; documentatie tehnica completa pentru producerea tamplariei; consultanta pentru alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic si financiar pentru un proiect.

Avand peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 23 de ani au fost realizate peste 5.000 de proiecte, si constructii reprezentative.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro