BIKE XCS ITI ASIGURA BICICLETA! O PREMIERA PENTRU ROMANIA!

BIKE XCS ITI ASIGURA BICICLETA! O PREMIERA PENTRU ROMANIA!

Pana acum, in Romania, nicio firma de asigurari nu oferea polita pentru asigurarea bicicletei, din cauza riscului deosebit de mare de furt al bunului.  De azi, insa, poti beneficia de asigurare pentru bicicleta ta prin BIKE XCS si Grawe Romania!

Grawe este o companie de asigurare austriaca, cu peste 14 ani de experienta in spate, care detine 13 filiale de asigurari in Europa Centrala si de Est, printre care si Romania. Grawe Romania si-a extins paleta produselor, oferind, pe langa asigurarile clasice, si asigurari pentru biciclete. Asigurarea bicicletelor impotriva riscului de furt este o asigurare pe care Grupul Grawe o ofera de mult timp pe piata din Austria, dar care este pentru prima data promovata acum pe piata din Romania.

BIKE XCS este primul magazin de biciclete si accesorii din Romania, care ofera o polita de asigurare a bicicletei.

Pe 30 august 2014, a fost vanduta PRIMA ASIGURARE DIN ROMANIA PENTRU BICICLETA IMPOTRIVA FURTULUI incheiata la magazinul BIKE XCS din Bucuresti, la asiguratorul Grawe Romania ! De acum se poate !!!

 

Asigurarea acopera furtul bicicletei mentionata in polita de asigurare, inclusiv accesoriile montate fix. Nu sunt considerate accesorii si, prin urmare, nu sunt asigurate: genti si huse pentru bicicleta, scaune de copil, sticle, pompe, cosuri si accesorii electronice precum: tahometre, sisteme navigatie, telefoane, player MP3, radio etc. Asiguratorul plateste despagubiri pentru daunele la bunul asigurat cauzate de: Furt sau Talharie.

Teritorialitatea contractului de asigurare este limitata pe teritoriul Romaniei.

Pentru bicicletele noi, cand la incheierea politei se prezinta factura de achizitie, suma asigurata maxima este 1.500 €.

Pentru bicicletele second hand, suma asigurata maxima este 1.000 €.

Detaliile complete despre cum iti poti asigura bicicleta, despre obligatiile anterioare si ulterioare producerii evenimentului asigurat, veti gasi pe pagina http://www.bikexcs.ro/asigurare-biciclete-termeni-si-conditii-regulament-complet

Oricand poti fi urmatoarea tinta! Nu risca si fa-ti o polita de asigurare!