BIKE XCS scrie istorie! Asigurarea bicicletei, o premiera in Romania!

BIKE XCS scrie istorie! Asigurarea bicicletei, o premiera in Romania!

De 10 ani, comercializam offline si online biciclete de import de calitate superioara. De-a lungul timpului, am venit in intampinarea clientilor nostri cu nenumarate promotii si beneficii (plata in rate, service biciclete, garantie si service pentru toate produsele). Acum, venim cu o optiune mult asteptata in Romania de catre posesorii de biciclete: polita de asigurare impotriva furtului si a talhariei.

Pachetul de asigurare propus de BIKE XCS in colaborare cu Grawe Romania este acelasi cu cel din Austria, de care au beneficiat deja multi posesori de biciclete. Grawe este printre cele mai mari companii de asigurari din Austria si detine 13 filiale de asigurari in Europa Centrala si de Est, printre care si Romania.

Pe 30 august 2014, s-a vandut PRIMA ASIGURARE DIN ROMANIA PENTRU BICICLETA IMPOTRIVA FURTULUI incheiata la magazinul BIKE XCS din Bucuresti, la asiguratorul Grawe Romania !

De la 1 septembrie, oricine isi poate asigura bicicleta! Pentru a intra in posesia unei polite de asigurari, vino intr-unul din cele 2 magazine de biciclete Bike XCS din Bucuresti – de pe Str. Baba Novac 11a sau de pe Bd. Lacul Tei 126-128 – cu factura bicicletei tale si vei putea semna polita de asigurare. Daca vei achizitiona o bicicleta noua din magazinele Bike XCS, poti intra pe loc in posesia politei de asigurare pe baza bonului sau a facturii.

Desigur, la parcarea bicicletei, posesorul trebuie sa se asigure ca si-a luat toate masurile de siguranta (lantul antifurt).

Interviu BIKE XCS despre asigurarea bicicletelor pe DIGI24

Vestea lansarii acestui serviciu – inexistent pana acum in Romania – a ajuns si la urechile jurnalistilor de la DIGI24, care au facut o vizita magazinului BIKE XCS si au vorbit cu Catalin si Razvan. Interviul poate fi vizualizat aici:

http://youtu.be/5iLj7qcug_A

„Sunt cazuri in care hotii fura mai multe biciclete si schimba piesele intre ele, sperand ca nu vor mai fi gasite bicicletele”, declara Catalin Diaconu, pentru DIGI 24.

Nu risca! Asigura-ti bicicleta!

Ce fel de bicicleta poti asigura?

Asigurarea bicicletei in caz de furt si talharie este un serviciu oferit de BIKE XCS atat clientilor sai, cat si celor care si-au cumparat bicicleta din alt magazin. Asigurarea vizeaza atat bicicletele noi, cat si cele second hand. Poti asigura orice tip de bicicleta doresti, pentru bicicletele noi, suma asigurata maxima este de 1500 euro, iar pentru bicicletele second hand de 1000 euro.

Unde poti incheia polita de asigurare?

Asigurarea bicicletei se ofera ca si optiune de achizitie direct in magazinele Bike XCS. Asigurarea se face la GRAWE Romania, reprezentanta Grawe Austria. Polita este incheiata exclusiv intre client si Grawe Romania.

Perioada asigurata:

Un an, incepand cu ora 00:00 a zilei urmatoare emiterii politei.

Cat te costa?

Prima de asigurare minima acceptata pentru asigurarea bicicletelor pentru riscul de furt corespunde unei cote de prima de 10% din suma asigurata.
Pentru a calcula prima de asigurare pentru bicicleta in caz de furt poti folosi formularul de pe Facebook : https://www.facebook.com/BikeXCS/app_684336108254110

Despagubirea in caz de furt sau talharie:

In cazul in care suma asigurata este mai mica decat valoarea de achizitie a unei biciclete noi, la calculul valorii despagubirii se va lua in lua in considerare suma asigurata.

Pentru stabilirea despagubirii, valoarea asigurata va fi diminuata cu un procent care ia in considerare anul de fabricatie si starea de utilizare a bicicletei, dupa cum urmeaza:

• Utilizarea pana la un an – nicio diminuare,
• Pentru fiecare an suplimentar sau o parte a acestuia – 10%,
• Dar nu mai mult de – 50% din valoarea asigurat?.
Acoperirea este valabila numai in Romania.

Incercam constant sa ne imbunatatim serviciile si ofertele, pentru a fi mai aproape de clientii nostri. Convinge-te si tu ! Fa-ne o vizita in magazinul fizic BIKE XCS de pe Str. Baba Novac 11a , Bucuresti sau in cel de pe Bd. Lacul Tei 126-128, Bucuresti ! Te vor intampina oameni entuziasti, priceputi si evident pasionati pana peste cap de biciclete.