Black Friday 2016 la Conga.ro – mega-reduceri la rame de ochelari, lentile de contact si ochelari de soare

Black Friday 2016 la Conga.ro – mega-reduceri la rame de ochelari, lentile de contact si ochelari de soare

Vineri, 18 noiembrie 2016, magazinul online de optica medicala nr.1 din Romania, Conga.ro, da startul celui mai asteptat eveniment al anului – Black Friday.

Incepand cu 18 noiembrie 2016, pe Conga.ro vei gasi sute de produse la super-reduceri:

  • Rame de ochelari de vedere pentru femei, barbati si copii de la branduri de renume precum Cacharel, Calvin Klein, Converse, Missoni, Pepe Jeans… Rame de ochelari 100% originale, livrate in toc cu laveta, alaturi de certificatul de garantie de 2 ani.
  • Ochelari de soare pentru femei, barbati si copii de la branduri de renume precum Polaroid, Ray Ban, Boss, Carrera, Revlon…Ochelari de soare 100% originali, livrati in toc cu laveta, alaturi de certificatul de garantie de 2 ani.
  • Lentile de contact cu dioptrii saptamanale, lunare, trimestriale, lentile de contact colorate cu sau fara dioptrii. Lentile de contact 100% autentice, achizitionate direct de la producatori sau de la furnizorii oficiali ai acestora.
  • Solutii de intretinere lentile, picaturi oftalmice si accesorii.

Pe langa toate mega-reducerile din site, vei primi si cadouri la alegere!

Vom reveni in curand cu toate detaliile legate de campania noastra Black Friday 2016!

Pana atunci, salveaza site-ul www.conga.ro la bookmarks, aboneaza-te la newsletterul nostru de pe site sau urmareste-ne pe Facebook!

Despre Conga.ro

  • Produse 100% originale. Pe Conga.ro vei gasi ochelari de soare, lentile de contact si rame de vedere achizitionate direct de la producatori sau de la furnizorii oficiali ai acestora.
  • Livrare rapida oriunde in tara. Produsele comandate vor fi livrate prin curierat rapid la adresa specificata de tine.
  • Incredere garantata de OPTIblu.
  • Sfaturi medicale specializate. Ai posibilitatea de a intra in contact cu un medic oftalmolog atunci cand exista nelamuriri legate de produsele pe care doresti sa le cumperi.

Ne gasesti aici:

Magazin online: https://www.conga.ro

Facebook : https://www.facebook.com/Conga.Romania