Blue Island Music semneaza un parteneriat de exclusivitate cu BMG Production Music in Romania

Blue Island Music semneaza un parteneriat de exclusivitate cu BMG Production Music in Romania

Blue Island Music, unul dintre cei mai cunoscuti distribuitori de muzica de librarie din Romania, anunta astazi un nou parteneriat cu BMG Production Music (BMGPM), devenind astfel unicul reprezentant al catalogului BMGPM din Romania.

BMGPM este divizia de muzica de librarie a BMG Rights Management, al patrulea cel mai mare editor de muzica din lume, si totodata compania de muzica de librarie cu cea mai rapida crestere din lume, care furnizeaza continut muzical industriilor de film, media, publicitate si gaming.

Suntem incantati ca am fost alesi sa fim partenerii BMGPM in Romania”, a declarat Horea Pascu, Managing Director, Blue Island Music. „Expertiza noastra pe piata media locala, combinata cu continutul muzical divers si de inalta calitate al BMGPM creeaza o sinergie incontestabila.

Prin acest acord, vom avea o dublare a ofertei noastre de muzica, oferindu-le astfel clientilor nostri o resursa de muzica deosebit de vasta si contribuind inerent la cresterea calitatii productiilor lor. in egala masura, el va crea oportunitati pentru dezvoltarea de noi parteneriate viitoare. Adaugarea librariilor BMG in oferta noastra de muzica reprezinta un moment insemnat in dezvoltarea afacerii noastre si un important pas inainte.”

John Clifford, EVP & Global Managing Director la BMGPM a comentat: „Suntem bucurosi sa incepem aceasta colaborare cu Blue Island. Horea a construit o afacere impresionanta in Romania, este o persoana respectata in industrie si, prin urmare, Blue Island Music reprezinta alegerea de parteneriat evidenta, care va duce la cresterea BMGPM in Romania.

BMGPM si-a extins rapid operatiunile si repertoriul cu un catalog de muzica la nivel international de peste 500.000 de piese, doua studiouri de muzica la comanda in Los Angeles si Londra si echipe creative globale raspandite in 9 birouri din intreaga lume.

Printre librariile emblematice detinute de catre BMGPM se numara cataloagele de muzica de trailer, X-Ray Dog, Immediate Music si Must Save Jane, cele trei regasindu-se in trailerele unor blockbustere de la Hollywood precum Avatar, Piratii din Caraibe, The Lord of the Rings sau seria Harry Potter, librariile generaliste de succes precum Altitude Music, Beds & Beats, AXS Music, Selectracks, Music Beyond, librariile din colectia „Artist Series” precum The Den, Homegrown sau BBF, cele cu inregistrari vintage autentice cum sunt Tele Music, Valentino, The Film Music of Ronald Stein sau colectia de muzica clasica Parry Music Classical.

In plus, odata cu incheierea parteneriatului, clientii Blue Island Music vor avea acces si la muzica scrisa de artisti consacrati ai legendarei case de discuri londoneze NINJA TUNE, cum ar fi Maxim din trupa The Prodigy, Coldcut, Kid Koala, Mr Scruff, Machinedrum, Portico, si altii, reuniti in libraria partenera a BMGPM, NINJA TUNE PRODUCTION MUSIC. In plus, pentru continut axat pe sport si adrenalina va fi disponibila si SOUNDS OF RED BULL, librarie partenera a BMGPM.

Toate librariile BMGPM sunt acum disponibile in platforma online Blue Island Music.

Despre Blue Island Music

Blue Island Music este unul dintre cei mai importanti furnizori de muzica pentru industriile creative din Romania, reprezentand in mod exclusiv o selectie de peste 100 de librarii de muzica de pe intreg globul, precum si un mix de cataloage de publishing continand muzica comerciala.

In cei 14 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida in piata media romaneasca, fiind o prezenta constanta pe coloana sonora a productiilor publicitare, precum si a celor de televiziune, cu peste 2000 de astfel de productii.

Pe langa librariile internationale pe care le reprezinta, Blue Island Music produce si continut muzical bazat pe elemente etnice romanesti, venind in intampinarea nevoilor clientilor si in aceasta zona.

Despre BMG Production Music

BMG Production Music (BMGPM) este o companie internationala de muzica de librarie, deservind industriile de film, media, advertising si gaming. BMGPM dezvolta modalitati noi de a-i conecta pe creativi cu compozitorii, oferind acces online la un catalog de aproximativ 500.000 de piese, cuprinzand toate genurile muzicale. Divizia de muzica custom realizeaza muzica la comanda, produsa de artisti si compozitori semnati cu BMG, pentru orice fel de proiect audiovizual care are nevoie de o coloana sonora personalizata. Compania are sedii in Londra, Los Angeles, Paris, Sydney, Berlin, New York, Singapore, Hong Kong si Amsterdam. BMG Production Music este detinuta integral de noua companie de muzica BMG, al patrulea cel mai mare editor de muzica din lume si prima aparitie noua la nivel global din industria muzicii din ultimele decenii.