Bose Professional prezinta boxele ArenaMatch pentru instalatii de exterior

Bose Professional prezinta boxele ArenaMatch pentru instalatii de exterior

Framingham, MA, Ianuarie 28, 2019 – Bose Professional prezinta boxele array ArenaMatch DeltaQ si boxele de exterior ArenaMatch Utility.

Boxele array ArenaMatch incorporeaza tehnologia DeltaQ, pentru a aduce o calitate a sunetului imbunatatita, consistenta, claritate si flexibilitate pentru instalatiile outdoor – stadioane, arene, centre de distractie in are liber si altele. Cu o clasificare IP55 pentru conditii meteorologice, modulele ArenaMatch DeltaQ fac mai simpla crearea unei solutii outdoor de incredere care sa aduca sunet consistent si inteligibil auditoriului.

Tehnologia DeltaQ permite directionarea – sau “Q” – schimbarea in fiecare modul pentru a se potrivi mai bine acoperirii ariei de audienta. Cu noua modele de acoperire disponibile, proiectantii pot alege din module cu 10, 20 sau 40 de grade acoperire verticala si sa schimbe cu usurinta ghiduri de unda de 60, 80 sau 100 de grade – chiar si pe teren – pentru a ajusta acoperirea orizontala. Se pot crea chiar si module asimetrice, acolo unde este nevoie. Prin reducerea numarului de module disponibile, boxele ArenaMatch aduc imbunatatiri din punct de vedere al aspectului, reduc greutatea ansamblului si scad costurile generale, in comparatie cu unele array-uri conventionale. Cel mai important, flexibilitatea acoperirii boxelor ArenaMatch inseamna ca mai mult sunet ajunge acolo unde este nevoie.

ArenaMatch ofera solutii “la cheie” pentru sistemele audio de exterior. Proiectantii pot folosi modulele ArenaMatch pentru aplicatii point-source si module array de 10, 20 si 40 de grade pentru line array – toate cu aceleasi difuzoare pentru un echilibru tonal consistent. Utilizand boxele ArenaMatch cu boxele ArenaMatch Utility, cu care se combina perfect, rezulta o acoperire consistenta, complementara a zonei, iar egalizarea sistemului va fi mult mai simpla. Boxele Bose ArenaMatch conlucreaza perfect de asemenea cu amplificatoarele PowerMatch, ControlSpace DSP si cu software-ul ControlSpace Designer (precum si cu conectivitate Dante®), ceea ce simplifica setarea si monitorizarea, economisind timp cu preset-urile pentru egalizare, setarile crossover si limiter.

Pentru complexurile sportive de exterior, boxele Bose ArenaMatch confera sunet curat pentru intreaga zona a spectatorilor – livrand anunturile si comentariile cu claritate. Woofer-ul din neodimium de 14” si cele sase difuzoare de compresie Bose EMB2S cu diafragma din titan din fiecare modul confera inteligibilitate superioara. Iar atunci cand este vorba de muzica, boxele Bose ArenaMatch confera sunet foarte clar cu acoperire la distanta. Rezistente la diferite conditii meteorologice, sunt prevazute cu grila din otel inoxidabil in trei straturi, acoperire rezistenta la apa pentru woofer, acoperire din poliuretan industrial la exterior si acoperire turnata pentru interior.
Toate modelele ArenaMatch se livreaza standard cu capabilitate de dubla amplificare, crossover pasiv si transformatoare de intrare de 70/100 V, fiind astfel adaptabile unei largi game de configuratii. De asemenea, includ insertii filetate M12 cu bare din otel pentru folosirea cu accesoriile de montare Bose sau cu anumite cadre pentru array.

Boxele ArenaMatch Utility:
Construite pentru acoperire zonala sau muzica de prim-plan cu SPL (nivel de presiune sonora) mare, patru noi boxe Bose ArenaMatch Utility au echilibru tonal similar cu modulele ArenaMatch, dar in format compact. Au aceleasi difuzoare de compresie EMB2S ca si array-urile ArenaMatch, asigurand sunet consistent, si aceeasi clasificare IP55 pentru conditii meteorologice. Folositi-le pentru acoperirea zonala in stadioane sportive, arene, centre de divertisment in aer liber si multe altele. Sau pentru a conferi sunet inteligibil, de inalt nivel in orice zona outdoor – de la locuri speciale precum berarii sau bazare, locuri unde se tin targuri si pana la spatii mai ample, precum resort-uri si centre de cumparaturi in aer liber. Aceste boxe confera acoperire ampla si uniforma printr-un difuzor de inalta frecventa cu directivitate constanta, care poate fi rotit pentru instalatii verticale sau orizontale. Modulele ArenaMatch Utility pot performa in cele mai solicitante aplicatii cu cel mai mare model (AMU208) prevazut cu raspuns in frecventa de 70 Hz – 16 kHz si nivel de presiune sonora (SPL) maxim 126 dB, cu toate modelele suportand cea mai joasa gama vocala. Modulele ArenaMatch Utility se pot monta usor cu ajutorul suporturilor in forma de U din otel inoxidabil, incluse in pachet.

Pentru mai multe informatii, vizitati pro.bose.com sau contactati reprezentantul local Bose in Romania prin All Audio
Foto: Bose_ArenaMatch_Loudspeakers.jpg

Despre Bose
Corporatia Bose a fost infiintata in 1964 de Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrica la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Astazi, compania este condusa dupa principiile fondatorii, investind in cercetare pe termen lung cu un obiectiv fundamental: de a dezvolta noi tehnologii cu beneficii reale pentru clienti. Inovatiile Bose traverseaza decenii si industrii, creand si transformand noi standarde in domeniul audio si dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casa, pentru masina, portabile sau pentru spatii publice au devenit emblematice, schimband modul in care oamenii asculta muzica.
Corporatia Bose are capital privat. Spiritul de inventivitate, pasiunea pentru excelenta si dedicatia pentru a asigura clientilor experiente extraordinare, pot fi intalnite oriunde in lume, acolo unde exista Bose.

Contact
Bose in Romania prin All Audio
0251 411116
office@allaudio.ro
www.all-audio.ro