Bose Professional prezinta noile sisteme audio pentru domeniul business

Bose Professional prezinta noile sisteme audio pentru domeniul business

Framingham, MA, 28 Ianuarie 2019 (Stand 7-C200) – Divizia Bose Pro isi extinde semnificativ portofoliul de sisteme audio pentru domeniul business cu boxe reproiectate, amplificatoare, DSP-uri, controllere si produse software. Aceasta linie noua, modernizata, vine sa construiasca o gama de sisteme coerente care ridica standardele la inaltimea asteptarilor integratorilor de sisteme, consultantilor si clientilor acestora in materie de estetica, functionalitate, calitate si buget.

Debuteaza la ISE 2019 urmatoarele noi produse:
– 12 modele de boxe simplu de instalat DesignMax – atat modele cu montaj in plafon cat si montaj la suprafata, finisaj negru si alb, cu optiuni de subwoofer;
– cinci noi amplificatoare rentabile PowerSpace (doua echipate cu DSP); doua procesorare de sunet comerciale cu instrumente de configurare simplificate;
– trei noi controllere digitale ControlCenter;
– un software online Business Music System Designer upgradat pentru a facilita proiectarea rapida.

Adam Shulman, Market Category Lead la Bose Professional, a declarat: “I-am ascultat pe partenerii nostri si astfel fiecare aspect al noilor solutii a fost proiectat pornind direct de la feedback-ul acestora. Aceste produse au fost proiectate a satisface mai bine cerintele unei game largi de proiecte – de la mici la mari, de la simple la complexe. Ele reflecta cele mai noi progrese in domeniul tehnologiei audio si esteticii design-ului, concentrandu-se in acelasi timp pe necesitatile de zi cu zi ale clientilor nostri – usurinta in proiectare, configurare si instalare.”

Pentru mai multe informatii, vizitati pro.bose.com sau contactati reprezentantul local Bose in Romania prin All Audio
Fisier foto: Bose_BMS.jpg

Despre Bose
Corporatia Bose a fost infiintata in 1964 de Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrica la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Astazi, compania este condusa dupa principiile fondatorii, investind in cercetare pe termen lung cu un obiectiv fundamental: de a dezvolta noi tehnologii cu beneficii reale pentru clienti. Inovatiile Bose traverseaza decenii si industrii, creand si transformand noi standarde in domeniul audio si dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casa, pentru masina, portabile sau pentru spatii publice au devenit emblematice, schimband modul in care oamenii asculta muzica.
Corporatia Bose are capital privat. Spiritul de inventivitate, pasiunea pentru excelenta si dedicatia pentru a asigura clientilor experiente extraordinare, pot fi intalnite oriunde in lume, acolo unde exista Bose.

Contact
Bose in Romania prin All Audio
0251 411 116
office@allaudio.ro
www.all-audio.ro