(P) Bucura-te de lumina cu ajutorul lentilelor fotocromatice HOYA Sensity!

(P) Bucura-te de lumina cu ajutorul lentilelor fotocromatice HOYA Sensity!

Pe parcursul zilei, experimentam diferite intensitati ale luminii : cand este soare, cand este innorat, cand stai in biroul luminat artificial, cand iesi afara in lumina solara puternica. Persoanele care au ochii sensibili la lumina nu se simt confortabil cu aceste contraste.

Ochii tai sunt sensibili la lumina? In plus, ai probleme cu vederea? Afla ca lentilele fotocromatice sunt solutia ideala pentru tine! Lentilele fotocromatice sunt concepute pentru persoanele care necesita purtarea unor ochelari de vedere permanenti si au o sensibilitate crescuta la lumina. Lentilele fotocromatice reactioneaza in functie de intensitatea luminii, avand proprietatea de a se inchide sau deschide la culoare, in functie de intensitatea luminii, oferind astfel confort vizual in orice circumstanta.

Compania HOYA a lansat anul trecut cea mai recenta inovatie in domeniul lentilelor fotocromatice: HOYA Sensity.  

Lentilele fotocromatice HOYA Sensity se coloreaza rapid in aer liber, asemeni unei lentile de soare din categoria 3, si revin la claritate deplina in interior. In plus, ofera protectie UV 100% pentru radiatiile UV-A si UV-B.

 

Lentilele fotocromatice HOYA Sensity iti asigura o vedere confortabila in orice conditii de lumina, in orice tip de climat, regiune sau conditie meteorologica. Cu lentilele HOYA Sensity,  realizezi tot ceea iti doresti fara constrangeri!

Lentilele Sensity duc termenul de fotocromatic la un alt nivel!

Tehnologia Stabilight asigura o performanta constanta, indiferent de climat sau de sezon.

Contrastul este excelent, datorita culorilor intense si naturale ale lentilelor (maro si gri).

Lentilele fotocromatice HOYA Sensity au o calitate optica si durabilitate exceptionala, gratie Tehnologiei Photocromic Precision.

Lentilele Sensity  se bucura de cel mai extins domeniu FreeForm disponibil in gama lentilelor progresive, monofocale si bifocale. Acestea pot fi combinate cu toate tratamentele premium HOYA  (Hi-Vision LongLife, Super Hi-Vision, Hi-Vision Aqua).