Evenimente Bucuresti mai 2015

Evenimente Bucuresti mai 2015

In luna mai, harta evenimentelor arata foarte bine in Bucuresti. Anyplace.ro iti prezinta o serie intrega de concerte, spectacole si festivaluri de care te poti bucura in timpul tau liber:

  • Povesti despre tine. Povesti despre tine este un spectacol bazat pe volumul ”92 de povesti cu carti” de Stefan Caraman si isi propune sa reaminteasca despre spirit, ideal si vis. Regia este realizata de Cristian Bajora, iar din distributie fac parte Gratiela Popa, Diana Dumbrava, Alina Pietrareanu, Dana Roman, Ilie Nae si altii. Intrarea este libera.
  • Prostii sub clar de luna. „Prostii sub clar de luna”, in regia lui Cristian Bajora, este o comedie despre traiectoria pe care o urmeaza viata de cuplu. Piesa reprezinta o metafora pentru o societate dezumanizata in care viata de familie se vinde si se cumpara cu nonsalanta, iar uneori fericirea nu înseamna nici bani, nici iubire. Durata spectacolului este de de o ora iar intrarea costa 30 de lei.
  • Concert lansare album Brum. Albumul de debut „Today” al trupei Brum va fi lansat vineri, 8 mai, in  Question Mark. Albumul contine 8 piese si a fost inregistrat partial la studioul DSPro din Timisoara alaturi de Lukinich Attila. Partea de mix si productie a fost realizata de Utu Pascu, iar cea de master, de Alin Luculescu. Brum erte un trio experimental electro, ce imbina stiluri moderne cu bas si tobe si sinthuri agresive sau ambientale.
  • Metal Under Moonlight. Tot in Club Question Mark din Bucuresti va avea loc luni, 18 mai, a 46-a editie a Metal Under Moonlight. Evenimentul este unul non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante. La eveniment vor participa Ovenizer din Finlanda, Vomitrip si Keeng Ra’at, o trupa bucuresteana de jam improvizational.
  • Concert The Noise Figures (Gre) & The Nuggers (Ro). Pe 2 mai, in  Question Mark, va avea loc un concert al trupelor The Noise Figures si The Nuggers. The Noise Figures va sustine un concert din cadrul turneului European de promovare a celui mai nou album.  The Nuggers au debutat odata cu lansarea EP-ului de debut “Turn Off the Lights”, in 2012. Atmosfera trupei imbina intr-un mod unic, , Atena anului 2013 cu San Francisco-ul anilor ’60.

Pe Anyplace.ro poti fi la curent cu ultimele evenimente din Bucuresti si din toata tara, ultimele videoclipuri, cea mai noua muzica, poti afla informatii culturale, stiri, prezentari ale cluburilor sau barurilor. Toata distractia si buna dispozitie sunt imortalizate  prin intermediul pozelor si a reportajelor video, pe care le gasesti pe site.