(P) Centrale termice Viessmann – protejezi atat mediul, cat si portofelul!

(P) Centrale termice Viessmann – protejezi atat mediul, cat si portofelul!

Viessmann –  4 generatii, o singura companie

Compania Viessmann isi are originea in Hof (Saale), Germania, unde Johann Viessmann a infiintat in 1917 un mic atelier specializat in constructia cazanelor din otel. Viessmann este o afacere detinuta de acceasi familie, de patru generatii. La ora actuala, compania Viessmann este o forta majora pe piata europeana a centralelor termice si, de asemenea, este lider in instalatiile termice comerciale, avand peste 13.000 de angajati.

Caracteristicile centralelor Viessmann

Viessmann pune accent foarte mult pe calitate si eficienta. Centralele lor termice in condensatie sunt extrem de fiabile, atingand un randament de pana la 108% la functionare normala.

La fabricarea centralelor pe gaz, Viessmann foloseste o tehnologie unica, numita „MatriX”. Datorita designului special MatriX, arzatorul este capabil sa-si mentina in mod constant functiile principale, indiferent de efectele termice.

Iata care sunt principalele caracteristici ale centralelor termice Viessmann:

  • Designul ingrijit si compact face posibila instalarea unitatilor in incaperi mai mici, de exemplu, in bucatarii si bai.
  • Echiparea centralelor cu sisteme de economie de combustibil speciale reduce semnificativ consumul si reduce costurile de incalzire.
  • Componentele de inalta calitate asigura o functionare fara probleme si o durata lunga de viata a centralelor.
  • Gama diversa de modele iti permite sa alegi o centrala pentru incalzirea unei case rezidentiale sau, de ce nu, pentru incalzirea unui centru comercial mare. Vezi aici: https://valtherm.ro/centrale-cu-condensare-c86-p1?filtru=producator[12]
  • Posibilitatea de a organiza apa calda (consum curent, incalzire).
  • Prezenta unui sistem de control modern si automatizarea completa a procesului asigura functionarea convenabila si complet sigura a centralei.

Gama Vitodens 200-W – varful de lance al centralelor in condensatie Viessmann

Compacte, eficiente energetic si economice, centralele din gama Vitodens 200-W sunt potrivite pentru a satisface cerintele oricarei locuinte, indiferent de marimea acesteia.

Otelul inoxidabil este cea mai buna alegere pentru fiabilitate, durata de viata indelungata. De aceea, toate centralele Vitodens sunt echipate cu un schimbator de caldura si un arzator din otel inoxidabil.

Dezvoltate si fabricate de Viessmann, aceste componente din otel inoxidabil de inalta calitate maximizeaza performanta si fiabilitatea.

In centrul fiecarei centrale Vitodens se afla un arzator din otel inoxidabil produs de Viessmann, cu un sistem inteligent de gestionare a arderii, care adapteaza automat arderea la calitatile si conditiile de functionare in schimbare. Acest arzator ofera ardere extrem de curata, cu emisii scazute, precum si performanta si eficienta maxima, cu un raport de turndown ridicat.

Familia de centrale cu condensare pe gaz Vitodens este alegerea ta eficienta si ecologica pentru toate aplicatiile de incalzire rezidentiala. Cu Vitodens, poti contribui la protejarea mediului – si a portofelului – fara a-ti compromite confortul!

Valtherm, profesionistii tai in materie de sisteme de incalzire si centrale termice

Valtherm iti face viata mai confortabila si mai usoara, oferindu-ti solutii complete de incalzire: centrale termice moderne Viessmann si Vaillant, accesorii si piese de schimb centrale Viessmann si Vaillant, precum si servicii de instalare si reparatii.

Valtherm este distribuitor autorizat si service autorizat pentru brandurile Viessmann si Vaillant, printre cei mai buni producatori de centrale de pe piata, in acest moment.

Din magazinul online https://valtherm.ro/ sau din cel fizic din Bucuresti (Calea Giulesti , nr. 111, bl. 5, ap. 140, parter) poti achizitiona centrale Vaillant sau Viessmann si orice piesa de schimb originala Vaillant si Viessmann. Beneficiezi de consultanta gratuita in alegerea centralei potrivite sau a sistemului de incalzire potrivit, precum si oferte de pret personalizate.

 

Sursa imagine: viessmann.co.uk