Cabinetele Rack 19 inch de la SIGNAL

Cabinetele Rack 19 inch de la SIGNAL

In vederea asigurarii celor mai inalte standarde pentru retelele de telecomunicatii care urmeaza a fi instalate in varii imobile pe perioada unei extinderi si/sau modificari tehnologice majore, DIPOL a introdus dulapurile metalice tip Rack de inalta calitate apartinand seriei SIGNAL precum si o gama larga de accesorii folositoare montarii echipamentelor TV/SAT/CCTV/LAN. Utilizarea acestor cabinete speciale pentru montarea echipamentelor creste fiabilitatea intregului sistem.

Cabinetele Rack inseamna in primul rand confort, siguranta si ergonomie.

Cabinetele metalice de tip RACK 19″ se bucura de o utilizare din ce in ce mai mare atat in instalatiile profesionale cat si in sistemele „de acasa” ale utilizatorilor obisnuiti. Acest lucru s-a datorat in primul rand numeroaselor avantaje pe care le-au oferit de-a lungul timpului in aplicatiile profesionale cum ar fi telecomunicatiile, tehnica de calcul, sistemele de masura si control sau ingineria audio.

Rack-urile sunt ideale pentru instalarea headend-urilor, switch-urilor, consolelor de comanda pentru servere sau dispozitivelor optice de retea. Pot totodata fi montate si echipamentele care nu adera la standardul de lungime 19″ cum ar fi multiswitch-urile, amplificatoarele RF, modulatoarele sau DVR-uri.

Tipuri de cabinete metalice rack

Cabinete RACK 19 inch Wallmount / Suspendate  

Cabinetele Rack suspendate se monteaza pe un suport de perete, cu ajutorul unor bolturi, in cca. 10 minute (o singura persoana). Acestea au adancimea de  450 mm sau  600 mm si sunt prevazute cu gauri pentru cabluri in panoul din spate, in partea de sus, in partea de jos, precum si cu gauri pentru ventilare in panourile laterale si in usi.

Cabinetele Rack suspendate au panourile laterale si pe cel din spate detasabile si permit deschiderea usii frontale pe stanga/dreapta. Permit instalarea de ventilatoare si sunt prevazute cu conector pentru impamantare.

Cabinetele RACK cu montura pe perete SIGNAL au fost certificate in conformitate cu cerintele de siguranta cuprinse in Capitolul II din Directiva Generala de Securitate a Produsului (2001/95/EC) din 3 Decembrie 2001 si in directivele date de standardul international EN 60950-1:2007.

Laboratorul de Teste Aplicate a Institutului de Cercetare Tehnologica KOMAG datorita implementarii sistemelor de management asigura teste independente, impartiale si fiabile ce sunt in conformitate cu cerintele urmatoarelor standarde: PN-EN ISO/IEC 17025:2005 and PN-EN ISO 9001:2009.

Certificatul este valid din 29 Februarie 2016 pana in 28 Februarie 2021.

Cabinete RACK 19 inch Stationare/ pe Podea 

Cabinetele Rack pe podea au adancimea si latimea de 600 mm sau 800 mm, in functie de model. Se instaleaza rapid, in cca. 10 minute. Sunt prevazute cu gauri pentru cabluri in partea de sus si de jos si cu gauri pentru ventilare in panourile laterale, in usa din fata si in panoul din spate. Panourile laterale sunt detasabile. Rack-ul de 800mm are doua organizatoare verticale pentru cabluri.

Cabinetul metalic se poate deplasa catre locatia de instalare pe roti, iar apoi asigurat in pozitia dorita prin desurubarea a 4 picioare pana cand acestea fac contact cu podeaua. Permit instalarea de ventilatoare si sunt prevazute cu conector pentru impamantare.

Cabinetele metalice de tip RACK 19” stationare permit o instalarea rapida, usoara dar si eleganta a echipamentelor electronice.

Cabinete RACK 19 inch pentru servere

Cabinetele rack pentru servere au usile metalice perforate fata si spate pentru a permite racirea echipamentelor montate, folosind ca sursa de ventilatie aparatul de aer conditionat instalat in camera serverului.  In plus, se pot monta ventilatoare pentru a forta ventilatia.

Nu necesita personal specializat pentru instalare. Asamblarea cabinetului metalic pentru server dureaza in jur de 80 de minute.

Cabinete RACK 19 inch pentru imprimante 3D

Multumita intrebuintarii de cabinete RACK, utilizatorii pot modifica foarte usor imprimanta in functie de necesitati, putand monta imprimanta chiar si pe perete.

Cabinetele metalice RACK 19 inch pentru imprimantele 3D Signal sunt realizate din materiale de calitate, ce ofera rezistenta ridicata intregii structuri a imprimantei. Este posibila si prevenirea accesului in interiorul imprimantei, cabinetele RACK fiind dotate cu incuietoare.

Dimensiuni disponibile:

570x620x635mm,

570x620x765 mm,

570x620x900mm.

Video – Cum se asambleaza un Rack SIGNAL

Bibliografie:

http://www.dipolnet.ro/cabinete_metalice_signal_-_nominalizate_la_premiu_bib916.htm

http://www.dipolnet.ro/cabinete_metalice_tip_rack_pentru_instalarea_rapida_usora_dar_si_eleganta_a_echipamentelor_electronice_bib520.htm

http://www.dipolnet.ro/certificare_pentru_cabinetele_rack_cu_montaj_pe_perete_bib530.htm