O idee inedita: experimentezi zborul in realitatea virtuala si iti antrenezi muschii in acelasi timp

O idee inedita: experimentezi zborul in realitatea virtuala si iti antrenezi muschii in acelasi timp

Iubitorii jocurilor video isi pot incerca calitatile de pilot de avion in noul simulator de zbor pentru realitatea virtuala. Simulatorul ofera clientilor o senzatie reala de zbor, oferindu-le cu ajutorul platformei speciale sansa de a pilota un avion de mici dimensiuni si de a experimenta o lupta aviatica.

Platforma speciala te ajuta sa experimentezi zborul in realitatea virtuala, dar te si ajuta sa faci si miscare in viata reala, antrenandu-ti muschii. Setul este format din platforma, ochelari speciali si casti.

Iata ce a avut de spus un gamer pasionat, care a testat pentru prima data noul simulator de zbor:

„Este destul de interesant! Grafica nu este dintre cele mai bune in comparatie cu jocurile normale. Insa, asta se intampla din cauza faptului ca este un joc pe telefon, insa este fascinant sa vezi lucrurile acelea si sa-ti controlezi corpul.”

Industria jocurilor video s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, beneficiind foarte mult de pe urma noilor descoperiri tehnologice. Realitatea virtuala si realitatea augmentata sunt noile tinte spre care marile companii de gaming incearca sa le atinga.