Cele mai bune idei de afaceri în Bucuresti

Cele mai bune idei de afaceri în Bucuresti

Afaceri in domeniul IT

Printre cele mai de succes afaceri din Bucuresti se numara cele în domeniul IT, afirma Florin Jianu, fostul ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism. Aici, putem include noile aplicatii care apar si care ar putea aduce profit celor care aleg sa le implementeze. Spre exemplu, o tânara din Capitala a realizat alaturi de câtiva prieteni o aplicatie care te ajuta sa descoperi arborii istorici din mai multe zone simbol ale Bucurestiului. Dotarea unor mijloace de transport in comun cu internet gratuit, este o alta idee de afaceri ce apartine unor tineri, care dupa ce s-au gândit cum sa puna pe picioare propria afacere au ajuns la concluzia ca acesta ar fi cel mai potrivit lucru. Afacerea ar putea fi sustenabila daca doar 5% din pasageri s-ar conecta la viitoarea retea.

Cantine pentru corporatisti

Datorita locurilor de munca solicitante, des intalnite in zilele noastre, in care un angajat poate sa petreaca mai mult de opt ore la lucru, oamenii nu mai au timp sa gateasca. Din acest considerent deschiderea unei cantine în apropierea unor turnuri cu birouri poate fi una dintre cele mai reusite idei de afaceri.

Covrigarii în apropierea statiilor de metrou

Cele mai potrivite zone pentru deschiderea unei covrigarii sunt cele din apropierea gurilor de metrou, dar si in preajma altor statii ale mijloacelor de transport in comun, deoarece prin aceste locuri trec zi de zi o multime de oameni ce asteapta fie un autobuz fie un tramvai.

Magazine cu produse handmade

Vanzarea de produse handmade poate fi facuta fie prin magazine in care se comercializeaza astfel de produse, fie printr-un site pe care acestea sa fie expuse. Gama de produse poate cuprinde de la bijuterii pâna la jucarii si accesorii pentru femei.

Servicii de îngrijire pentru animale

Este bine cunoscut faptul ca sunt foarte multi bucuresteni care au animale de companie, dar si locuri de munca solicitante care îi împiedica sa îsi scoata animalele afara de mai multe ori pe zi. Astfel, deschiderea unei firme care sa se ocupe de îngrijire animalelor în timpul zilei, este o idee bune de afaceri in Bucuresti.

Crescatorie de câini de rasa

Chiar daca realizarea acestei idei de afaceri presupune costuri destul de mari, si profiturile vor fi pe masura tinand cont de cererea existenta pe piata.

Sursa: adevarul.ro