Promotii la Lentile de contact AirOptix pe Conga.ro

Promotii la Lentile de contact AirOptix pe Conga.ro

Magazinul online de optica medicala Conga.ro ti-a pregatit o serie de pachete de lentile de contact la promotie pentru luna februarie.

In luna februarie, poti profita de urmatoarele promotii la lentile de contact AirOptix :

ð  Comanda ta de doua cutii de lentile de contact AirOptix Aqua 3PK, iti aduce BONUS picaturi oftalmice Systane 3 ml.

Air Optix Aqua de la Conga.ro sunt lentile de contact cu port zilnic sau pana la 6 nopti consecutiv,  realizate dintr-un material revolutionar care permite sa treaca pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale, conferind o senzatie de sanatate si naturalete pe tot parcursul zilei.

ð  La comandarea a doua cutii de Lentile de contact Air Optix Aqua 6 lentile/cutie, iti oferim BONUS o solutie de intretinere OptiFree Replemish 60 ml + suport de depozitare.

ð  La o cutie achizitionata de Lentile de contact Air Optix Colors, primesti CADOU: solutie Opti-Free Pure Moist+Suport de depozitare + Fard de pleoape Miss Sport Duo.

Lentilele Air Optix Colors sunt primele lentile cosmetice din silicon hidrogel din Romania fiind disponibile in 9 nuante atragatoare cu sau fara dioptrie: Blue, Green, Gray, Pure Hazel, Brown, Brilliant Blue, Gemstone, Sterling Gray, Honey.

Profita chiar acum de promotiile Conga.ro la lentile de contact AirOptix!

Viziteaza pagina www.conga.ro/article–promotiile-noastre–1927.html  pentru a vedea toate promotiile pe care ti le-a pregatit Conga.ro!

Despre Conga.ro

Din magazinul online Conga.ro poti achizitiona lentile de contact de calitate, solutii de intretinere si curatare pentru lentile de contact, picaturi oftalmice si ochelari de soare de la marci celebre.

Pe conga.ro vei gasi doar produse autentice, achizitionate de la producatorii mondiali sau de distribuitorii oficiali ai acestora. Stocul de produse este mereu actualizat pentru a oferi clientilor varietate si pentru a asigura un termen de livrare cat mai scurt.