Concerte si festivaluri Brasov 2015

Concerte si festivaluri Brasov 2015

 

Recital extraordinar „muzic? între prieteni”. Miercuri, 21 ianuarie 2015, la Brasov, va avea loc in Aula Magna a Facultatii de Muzica, un concert de muzica culta la care vor participa diversi artisti ai muzicii de gen. Acest eveniment isi propune sa aduca, intr-o atmosfera calda, sentimentul de simpatie, respect si prietenie in inimile publicului.

 

Concert Holograf. Binecunoscuta trupa rock, Holograf, va sustine la Brasov, un concert live, in data de 8 Martie la Sala Sporturilor. Biletele pot fi procurate la libraria St. O. Iosif si centrul de copiere din cladirea Cristiana (intrare din str. Nicolae B?lcescu, vizavi de magazinul Star).

 

Congresul National de Salsa Brasov.  Aflat la cea de-a 9-a editie, intalnirea anuala a dansatorilor de salsa din Romania isi propune sa aduca in fata publicului cei mai renumiti dansatori, performeri, instructori si DJ-i. Printre invitatii acestei editii se numara Frankie Morales din SUA si Tumbaito din Bulgaria. Evenimentul va avea loc joi, 22 ianuarie 2015, la Hotelul Aro Palace, si va oferi celor prezenti o petrecere de neuitat, dar si diverse workshop-uri, concursuri si concerte live.

 

„Silvia” de Emmerich Kalmann la Opera Brasov. Pe scena operei din Brasov, inainte de incheierea satgiunii, vineri 16 ianuarie 2015, se va juca din nou „Silvia”, minunata opera a lui Emmerich Kalmann.  La eveniment, spectatorii vor fi martorii unor decoruri in culori incitante, costume de epoca, valsuri elegante si cuplete haioase.

 

Up To Nirvana + after party la Subsol, in Brasov. Concertul tribut Nirvana va fea loc vineri 23 ianuarie 2015, cu acces de la ora 21:00.