Cum se poarta accesoriile pentru barbati

Cureua nu este folosita doar pentru fixarea pantalonilor, ci si ca un accesoriu.

La barbat, cureaua are un rol mai important, deoarece,cu ajutorul ei ,se face o declaratie de stil,punandu-se amprenta personala asupra unei tinute obisnuite.Cureaua creaza o distinctie exacta intre partea de sus si de jos a corpului.

Pentru a profita de avantajele estetice ale unei curele trebuie sa faci alegerea potrivita. Acest accesoriu barbatesc  poate fi ales intr-un mod corect daca detinem cheia care sa reflecte personalitatea si care sa imbunatateasca tinuta respectiva.

Culoarea care nu va da gres niciodata este negrul.Regula de aur este sa asortati cureaua cu pantofii.

Trebuie sa alegi marimea potrivita in functie de circumferinta abdomenului inferior.De retinut este marimea trecuta in descrierea curelei,respectiv distanta de la catarama pana la gaura din mijloc, acolo unde ar trebui inchisa dupa caz.

Un must-have in garderoba unui barbat este cureaua casual neagra sau maro, perfecta pentru pantofii eleganti.

Cureaua nu mai este de mult doar un obiect functional.Este un accesoriu care aduce un plus de valoare tinutei noastre.De-a lungul  anilor datorita tinutelor,ci cureaua a evoluat in diferite forme si culori.Cureaua a devenit din ce in ce mai importanta in viata noastra.In plus, tot mai multe dintre femei opteaza atunci cand trebuie sa faca un cadou pentru apropiatii de gen masculi,spre curelele barbatesti.Mereu in tendinte clasice si elegante,intotdeaunane dorim sa avem cat mai multe astfel de accesorii in garderoba noastra.

Cum alegem cureaua perfecta?

Cureaua reprezinta o parte indispensabila a oricarei tinute indiferent de sezon.Desi aparent banala,cureaua masculina reprezinta pentru stilul vestimentar un plus pentru orice tinuta, scotand in evidenta eleganta si personalitatea.Indiferent cum este purtata,cureau reuseste de fiecare data sa adauge valoare unui articol de imbracaminte aparent simplu ori clasic, smart casual,calsic sau de ceremonii.