Servicii profesionale in domeniul printarii si multiplicarii de documente

IDC MarketScape evalueaza abilitatea si strategia de afaceri a catorva vanzatori  care participa pe piata de solutii globale de securitate si servicii si identifica acei vanzatori cu oferte puternice si strategii bine integrate in securizarea materialelor printate si a securitatii informatiilor critice de afaceri.

Prin analiza materialelor printate si a securitatii infrastructurii documentelor, Kyocera Document Solutions asigura o gama variata de solutii si servicii de securitate printr-o varietate de servicii si platforme de furnizare precum si comercializarea de multifunctionale si  imprimante laser color perormante.

Kyocera a acumulat expertiza in securitatea globala si , odata cu achizitia recenta a Ceyoniq si Databank , si-a largit oferta in spatiul ECM si al securitatii spatiului informatizat pentru a se adresa unei linii specifice de  aplicatii in afaceri si pietelor verticale ca cele guvernamentale, financiare, farmaceutice, educationale si media. Conform raportului IDC MarketScape  “Strategia de securitate Kyocera e construita pentru a proteja printarea si infrastructura documentelor pe mai multe directii-cheie: protectia la nivelul dispozitivelor, identificarea utilizatorului, managementul documentelor, conformitatea/standarde si servicii de consultanta. “ Raportul observa, deasemenea, “Punctele forte ale Kryocera includ un portofoliu puternic de solutii de securitate care se bazeaza pe tehnologie proprie si suport pentru solutii in parteneriat.”.

Date despre Kryocera Document Solutions Inc

Sediul central  Kryocera   e in Osaka, Japonia . Kryocera e un producator de frunte in imagistica documentelor  si a sistemelor de management al documentelor  incluzand produse  si  imprimante multifunctionale  color si monocrom si instrumente pentru format mare. Produsele Kryocera sunt renumite pentru componentele cu durata mare de viata care sunt de  foarte mare incredere  si produc mai putine rebuturi, fapt ce conduce la o amortizare a investitiei de-alungul functionarii produsului.