(P) DigitalComputer.ro: Pachete de monitoare second-hand, la preturi super-avantajoase!

(P) DigitalComputer.ro: Pachete de monitoare second-hand, la preturi super-avantajoase!

Magazinul online de echipamente IT second hand si refurbished, Digitalcomputer.ro, ti-a pregatit o super oferta: ai reduceri mari pentru pachetele de 10 sau 20 de monitoare second-hand!  O oferta ideala pentru firmele care vor sa se extinda, dar nu dispun de un buget pe masura.

Esti in cautarea unor monitoare ergonomice si rezistente, dar nu ai indeajunsi bani pentru unele noi? Atunci fii pe faza! Digitalcomputer.ro iti pune la dispozitie o oferta speciala ideala pentru firmele care doresc sa achizitioneze un numar mare de produse.

La noi este simplu, cu cat numarul de produse este mai mare, cu atat pretul scade! Astfel, te poti bucura de pachete cu 10 sau 20 de monitoare second hand la preturi fara concurenta.

Ce iti oferim:

  1. Pachet promotional 10 Monitoare LCD/TFT SH 17 inci Albe, grad A LUX*, Diverse Branduri -1.499 lei de la 1.895 lei
  2. Pachet promotional 10 Monitoare LCD/TFT SH 17 inci Negre, grad A LUX*, Diverse marci – 1.649  lei de la 1.895 lei
  3. Pachet promotional 20 Monitoare LCD/TFT SH 15 inci Albe, Diverse Branduri -1.998 lei de la 2.420 lei

*Grad A Lux reprezinta starea impecabila a monitoarelor

Pe langa preturile promotionale mentionate mai sus, Digital Computer iti ofera posibilitatea returnarii produselor, in maxim 15 zile, daca nu esti multumit de ceea ce ai cumparat. Asta nu e tot! Beneficiezi si de transport gratuit, oriunde in tara. Cu noi ai cele mai bune oferte de pe piata!

Despre Digital Computer

Digital Computer ofera solutii IT atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme. Gama noastra de produse second hand si refurbished este foarte variata. La noi gasesti: calculatoare, laptopuri, monitoare LCD, servere, imprimante laser, multifunctionale laser si alte echipamente IT. Fiindca garantam pentru calitatea produselor noastre, Digital Computer ofera garantie si posibilitate de returnare pentru toate produsele comercializate.

Firma noastra participa la programul EURO200, program initiat de Ministerul Educatiei, prin care un numar de elevi si studenti primesc bani pentru achizitionarea unui calculator, inca din 2008. Incepand cu anul 2011, Digital Computer a devenit partener oficial ai programului de resale HP Renew.

Nu mai sta pe ganduri!  

Contact Digital Computer:

Telefon: 0727.428.264 sau 031.620.73.24

Site: http://www.digitalcomputer.ro

Email: office@digitalcomputer.ro